МОНДО: ВОЖДОВАЦ: Поповић не иде у Партизан, већ „преко“

ВОЖДОВАЦ: Поповић не иде у Партизан, већ „преко“

Директор „змајева“ открио да је било разговора са црно-белима о првом голману, али и да су веће шансе да он оде у иностранство.

Фудбалери Вождовца, под вођством Илије Столице, почели су припреме у четвртак ујутро.

На крову Тржног центра стадион, шеф струке „змајева“ извршио је прозивку и поздравио екипу у присуству директора клуба Горана Гркинића.

Први оперативац Вождовца разговарао је том приликом са новинарима о трансфер активностима и отворено говорио о статусу званично најбољег голмана Суперлиге Зорана Поповића, који се претходних дана доводио и у везу са Партизаном.

„Партизан за сада – не. Имали смо разговоре, али они ће продужити уговор са својим голманом, а имамо и неке друге понуде“, рекао је Гркинић.

„Чекаћемо још одређено време најбољу понуду, али ћемо гледати и интерес играча и клупски интерес. Понављам, сачекаћемо одређено време и одлучити, али он је најближи одласку међу нашим играчима“, додао је директор Вождовца и објаснио да су најконкретније понуде за Поповића послали један израелски и један грчки клуб.

 

Вождовац је до сада ангажовао Звездиног омладинца Максима Миловића, а већ од петка екипи би могао да се придружи и Ален Машовић, који ће се вратити међу „змајеве“ из Чукаричког.
„Змајеви“ су се у овом прелазном року већ растали са Ненадом Маринковићем (Младост Лучани) и Урошем Синђићем, а Гркинић је истакао да је највеће појачање Вождовца останак тренера Илије Столице.

„Задовољство ми је што је остао заједно са својим стручним штабом, јер знам колико је допринео афирмацији клуба и у резултатском смислу и генерално, својим наступима у јавности. То је важан и најважнији корак, али треба видети у ком ћемо саставу ући у првенство. Имамо незваничних понуда, али чекамо званичне и за Поповића, Филиповића и за Дражића. У случају да они оду, имамо већ спремне замене, играче из сопственог погона, па ћемо видети да ли ћемо некога доводити или не“, додао је директор Вождовца.

„Змајеви“ ће почетком јула одиграти и припремну утакмицу против Спартака из Москве.

ИЗВОР: http://mondo.rs/a1016877/Sport/Fudbal/Golman-Vozdovca-Zoran-Popovic-ne-ide-u-Partizan.html

Оставите коментар