MONDO – „U Voždovcu je sve na svom mestu“

04/01/2018U MEDIJIMA

„U Voždovcu je sve na svom mestu“

Miloš Veselinović ističe zadovoljstvo prvim utiscima o svom novom klubu.

Pripreme još nisu počele, ali u Voždovcu je uveliko radno.

Novi trener Miloš Veselinović upoznao se sa „zmajevima“, napravio prvu analizu i u prazničnom intervju za klupski sajt poručio da je još sigurniji da je napravio pravi potez kada je stigao u klub.

„Ranije sam čuo sam da je FK Voždovac dobro organizovan klub, ali posle malo jače od nedelju dana boravka, uvideo sam da je stvarna takva slika“, rekao je on.

Uoči priprema i prelaznog roka, Veselinović posebno ističe okolnost kojom je izuzetno zadovoljan:

„Znam da ću imati slobodu u radu, da me čekaju igrači visokog kvaliteta, jednom rečju, sve je na svom mestu“.

Dok pravi plan sprovođenja priprema, mladi trener najavljuje da ekipu čeka mesec i po intenzivnih treninga.

„Po segmentima, imaćemo četiri uvodna dana, zatim nas čeka intenzivniji rad. Boravak u Beogradu će obeležiti i utakmice, Nastojaćemo da odigramo tri utakmice do odlaska u Tursku. U staroj bazi nas čeka druga faza koja je specifičnija i naravno još novih utakmica koje su pred nama. Po dolasku u Beograd imaćemo fino podešavanje igre i ekipe”, dodao je Veselinović.

Do podele bodova „zmajevi“ će odigrati još osam utakmica, a želja svih u klubu je da pomere letvicu uspeha na viši stupanj.

„Stručni štab i ja uveliko analiziramo svaku utakmicu Voždovca i izvlačimo statističke podatke. Analiziramo i vrline i mane igrača, jer primarni zadatak nam je i da se upoznamo sa igračima. Želimo sa što više informacija da počnemo pripreme. Da napravimo dobar presek stanja i da od prvog dana krenemo ka boljem i da i ka tome težimo“, dodao je Veselinović.

„Zmajevi“ počinju pripreme 8. januara.

IZVOR: http://mondo.rs/a1069557/Sport/Fudbal/Milos-Veselinovic-novi-trener-Vozdovca.html

Ostavite komentar