MONDO – Poruka s krova: „Ivica Kralj je pokazao veličinu“

17/10/2018U MEDIJIMA

Poruka s krova: „Ivica Kralj je pokazao veličinu“

Voždovčani i njihov novi trener na početku saradnje zahvalni prvom čoveku FK Mačva.

U skladu sa najavama, FK Voždovac od ponedeljka je dobio novog šefa stručnog štaba, Dragana Aničića (47).

Posle uspešnih godina na klupi BSK Borče (2013-2016, uz kraći prekid) i potom Mačve (2016-2018), Aničić je prihvatio izazov koji vidi kao sledeći, viši stepenik u karijeri. Beogradske „zmajeve“ sa Dušanovca zvanično je preuzeo u ponedeljak, kada se i obratio javnosti na konferenciji za novinare.

„Veliki respekt i velika zahvalnost prema Mačvi, jer su pokazali veliko poštovanje i veliku toleranciju za moju želju da napravim novi korak u karijeri. Takođe, za sve ono što su mi priuštili za dve godine koliko sam proveo u klubu, kao i za prekorektan odnos uprave na čelu sa Ivicom Kraljem i Draganom Antonićem i igračkim kadrom, pa do publike. Svima veliko hvala“, rekao je Aničić.

Novi trener Voždovca nema sumnju da je napravio pravi potez.

„Ambicije kluba pre početka prvenstva bile su da klub bude u plej-ofu. Nisam od onih koji traže alibi, možda situacija nije takva, ali moje ambicije su da Voždovac igra plej-of, a u nekoj bliskoj budućnosti da bude među prvih četiri-pet ekipa u Srbiji, jer mislim da klub ima potencijal za to“, dodao je on.

Generalni direktor Voždovca rekao je da tim i trener neće imati imperativ da se pre podele bodova plasiraju u „gornjih osam“.

„Želimo pre svega da se vratimo nekim svojim igrama i onome po čemu je Voždovac bio prepoznatljiv, a naravno uz to će sigurno doći rezultati“, izjavio je on i takođe zahvalio Kralju.

„Ovom prilikom želim da se zahvalim i predsedniku Mačve Ivici Kralju na izuzetnoj korektnosti i što nam je izašao u susret. On je veliki gospodin u srpskom fudbalu. Znam da nije lako pustiti trenera u jeku sezone i zbog toga je pokazao veličinu. Draganu želim puno sreće u našem fudbalskom klubu, imaće punu slobodu u odlučivanju i punu podršku svih u klubu. Znam da će zajedno sa nama ovde napraviti rezultat“, rekao je Grkinić predstavljajući novog trenera.

U 11 odigranih kola Superlige Voždovac je osvojio 11 bodova i trenutno je 12. na tabeli.

IZVOR: http://mondo.rs/a1138777/Sport/Fudbal/Dragan-Anicic-Vozdovac-Ivica-Kralj.html

Ostavite komentar