MONDO – Kvartet dobio naknadni poziv Krstajića

13/11/2017U MEDIJIMA

Kvartet dobio naknadni poziv Krstajića

Defanzivac Voždovca Aleksandar Filipović, Nikola Aksentijević i Miloš Simonović zajedno sa Đorđem Ivanovićem iz Spartaka krenuli put Južne Koreje da pomognu „orlovima“ u prijateljskom duelu

Srbija je u Gvangdžou pobedila Kinu (2:0), a Mladen Krstajić, koji je debitovao na klupi „orlova“ odlučio je da uoči sledećeg prijateljskog duela protiv Južne Koreje ojača tim.

On je za duel koji će Srbija igrati u Busanu u utorak uputio četiri naknadna poziva igračima iz domaćeg šampionata.

Pozvao je igrača Spartaka Đorđa Ivanovića, a zajedno sa njim put Južne Koreje poleteli i Aleksandar Filipović, defanzivac Voždovca, kao i igrači Radničkog iz Niša Nikola Aksentijević i Napretka Miloš Simonović.

Aleksandar Filipović je bio član mlade selekcije Srbije koja je osvojila zlatnu medalju na prvenstvu Evrope u Litvaniji, a čiji su članovi bili i Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Savić, kao i Predrag Rajković, Miloš Veljković, ali i Mijat Gaćinović.

Klub iz Beograda sa ponosom je objavio da je njihov igrač dobio poziv iz Azije i da će pokušati da pomogne „orlovima“, ukoliko mu selektor Krstajić ukaže priliku, na prijateljskom duelu, koji će se igrati u utorak od 12 časova po srednjeevropskom vremenu.

 

IZVOR:http://mondo.rs/a1056071/Sport/Fudbal/Mladen-Krstajic-pozvao-Aleksandra-Filipovica-u-reprezentaciju-Srbije.html

Ostavite komentar