MONDO – Kinezi posetili Voždovac

13/05/2018U MEDIJIMA

Kinezi posetili Voždovac

 

I ostali pod utiskom stadiona na krovu tržnog centra

Fudblaski klub Voždovac nedavno je potpisao saradnju sa kineskim Janbian Fundom, a potom su im u goste došle i predstavnici Fudbalskog saveza Kine.

„FK Voždovac je apostrofiran kao klub sa odličnim modernim poslovanjem, ali i pozicioniran kao klub koji dosta ulaže u mlađe kategorije i njihov razvoj, te se i razgovaralo na temu budućih saradnji sa našim klubom. Međutim i o drugim budućim planovima, pre svega razmeni stručnih kadrova, usavršavanju trenerske struke, razmeni igrača i zajedničkim promocijama. Poseban utisak na delegaciju iz Kine je ostavio sam Stadion odnosno lokacija na vrhu šoping centra i pogled na ceo Beograd“, navodi se u saopštenju beogradskih „zmajeva“.

Delegaciju gostiju predvodio je Cai Jong, član UO i potpredsednik FS Kine, a u poseti su bili i direktor nacionalnog tima Kine Žang Čao, zamenik direktora Nacionalnog tima Žang He, direktor sektora za licenciranje klubova Kiao Daihu, kao i glavni inspektori zaduženi za treninge nacionalnih selekcija kako najjače reprezentacije, tako i za selekcija mlađih kategorija – Šao Jai i Žao Junže, zatim Čen Jun iz sektora za međunarodne odnose i sportski direktor FK Beižing Reine, Žang Jue.

Goste iz Kine dočekali su sportski direktor Goran Grkinić, generalni sekretar Miloš Mirković i direktor omladinske škole Jovan Damjanović.

IZVOR: http://mondo.rs/a1102999/Sport/Fudbal/Saradnja-FK-Vozdovac-i-FSS-Kine.html

Ostavite komentar