МОНДО: „Играмо најлепше у Суперлиги, штета због преноса“

„Играмо најлепше у Суперлиги, штета због преноса“

Фудбалери Вождовца отишли су на паузу одлично расположени, а враћају се суперлигашким обавезама мотивисани да наставе где су стали.

Екипа Илије Столице победила је у три од последње четири утакмице, а од краја септембра изгубила је само од Црвене звезде. Због таквог старта сезоне, „змајеви“ су октобарску паузу дочекали на високом четвртом месту табеле, које планирају да задрже.

Ове суботе, од 16 часова, Вождовчани гостују Радничком у једном од дербија кола, у ком имају жељу да се додатно учврсте у „горњем дому“.

Шеф струке Илија Столица придружиће се тренинзима у петак, јер је тренутно на предавањима за профи лиценцу у Босни и Херцеговини, а генерални директор клуба Горан Гркинић заузео је његово место на најавној конференцији за новинаре, уз фудбалера Александра Јешића.

„Иако је шеф био одсутан недељу дана, играчи су радили сјајно. Свесни смо тежине задатка који нас очекује у суботу, али такође смо и ми свесни какав тим имамо и каквим квалитетом располажемо. Играмо најлепши фудбал у лиги, те очекујем и позитиван резултат у суботу. Идемо на три бода“, рекао је Гркинић.

Он је истакао да му је веома жао што меч неће бити директно преношен на ТВ Арена спорт.

„Изузетно ми је жао, јер смо добили допис из Заједнице Суперлиге да ће утакмица против Радничког бити преношена у недељу у 17 часова на ТВ Арена, међутим променило се и штета, јер било би занимљиво видети ту утакмицу у ТВ преносу. Очекује нас врхунска фудбалска представа са два сјајна тима и очекујемо да сви актери сусрета буду на врхунском нивоу, наравно укључујући и судије, с обзиром да утакмицу суди наш интернационалац Бојан Николић“, додао је Гркинић.

Kоментаришући квалитет Радничког, на чију је клубу током паузе сео Милан „Ђуми“ Ђуричић, Гркинић је рекао да очекује „врућ“ терен и одличног домаћина.

„Раднички ће бити предвођен новим тренером, Ђуричићем, који је сјајан стручњак и велико фудбалско име. Имају одличан играчки кадар, имена Стојановића, Арсића, Траванчића, Павкова чине одличан састав“, порука је из Вождовца.

 

ИЗВОР: http://mondo.rs/a1048087/Sport/Fudbal/Vozdovac-igra-najlepsi-fudbal-u-Srbiji-kaze-Goran-Grkinic.html

Оставите коментар