MONDO: I „zmajevi“ stižu u Sloveniju na jake provere

29/06/2017U MEDIJIMA

I „zmajevi“ stižu u Sloveniju na jake provere

Fudbaleri Ilije Stolice su završili prvi deo priprema i u četvrtak se sele severnije, u Sloveniju, gde će brusiti formu za narednu sezonu Superlige nakon odličnog rezultata i sedmog mesta na kraju plej-ofa, od koga su bili daleko kada je mladi trener preuzeo ekipu.

Doneo je svežinu, nove ideje, i ekipa je zaigrala bolje. A naredna sezona…

„U dogovoru sa klubom i strategijom kluba, ekipa jeste podmlađena, ali sačuvan je kostur tima, sagrađen od starijih igrača. Pohvale idu na račun mlađih momaka, koji su se lepo uklopili i prilagodili načinu rada u seniorskom“, kazao je trener Voždovca za zvanični sajt.

U toku priprema savladali su ruski Orenburg 3:0, ali će u Sloveniji imati i ozbiljnijeg protivnika.

Spartak iz Moskve, šampion Rusije i učesnik Lige šampiona, biće im prvi rival.

„Zahtevali smo jake protivnike. Utakmica sa Spartakom iz Moskve je odlična provera za sve i za klub i za igrače. Želimo da se izmerimo sa prvakom Rusije i učesnikom najjačeg evropskog takmičenja. Međutim, to je još jedna od utakmica u nizu, a i ostali protivnici su veoma jaki. Pripreme, a i same utakmice će nam pomoći da podignemo nivo igre na viši stupanj“, podvukao je Stolica.

IZVOR: http://mondo.rs/a1020400/Sport/Fudbal/Vozdovac-pripreme-Slovenija.htmlhttp://mondo.rs/a1020400/Sport/Fudbal/Vozdovac-pripreme-Slovenija.html

Ostavite komentar