MONDO – FK Voždovac: Kraj lepog putovanja…

18/12/2017U MEDIJIMA

FK Voždovac: Kraj lepog putovanja…

Beogradski superligaš oglasio se zvaničnim saopštenjem.

Završetak prvog dela sezone 2017/18 ujedno je u Fudbalskom klubu Voždovac bio i kraj verovatno najuspešnije epizode u klupskoj istoriji.

„Zmajevi“ su posle remija sa Mačvom u Šapcu čuli definitivnu poruku trenera Ilije Stolice da odlazi i ostao joj je dosledan i u prvim danima zimske pauze.

U subotu popodne, Voždovac se tim povodom lepim rečima oglasio na klupskom sajtu, saopštenjem u kojem je istakao veliku zahvalnost mladom treneru na urađenom u prethodnih 13 i po meseci.

„Kao što je već poznato dragi navijači, poštovani prijatelji, uvažena javnosti, na iznenađenje i veliku žalost, došlo je do iznenadnog rastanka saradnje FK Voždovac sa dosadašnjim šefom stručnog štaba Ilijom Stolicom. Izuzetno nam je žao, jer je jedno lepo putovanje završeno, kao i jedna lepa priča. Svakako, započeto je novo prijateljstvo, odnosno više velikih prijateljstava“, saopštio je klub.

Iz Voždovca je poručeno da ambicije ostaju izuzetno visoke i kada je u pitanju ova sezona.

„Sa Ilijom Stolicom smo imali dobar pravac, na tom putu ćemo ostati i nastavljamo sigurnim i čvrstim korakom dalje“.

Voždovčani su posebno naglasili da su za godinu dana sa Stolicom na 44 utakmice ostvarili 20 poena, postigli više od 70 golova, da je Zoran Popović proglašen najboljim golmanom u ligi, a Saša Ivković je uvršten u tim sezone…

Uz podsećanje na pet i po meseci nepobedivosti u gostima, kao i na efikasnost Dejana Georgijevića i afirmaciju mladih igrača, „zmajevi“ poručuju i da se spremaju za novu epizodu.

„Putovanje se svakako nastavlja i pisanje nove istorije, ali svako sa svojom olovkom u ruci. Iliji Stolici želimo puno uspeha u karijeri i znamo da će ih biti, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu. Za Iliju Stolicu kao prijatelja i kao saradnika i poslovnog rada, vrata Voždovca su uvek otvorena i za neke nove destinacije, neka nova putaovanja i neke nove, lepše priče“, poruka je sa Voždovca.

IZVOR: http://mondo.rs/a1065400/Sport/Fudbal/Vozdovac-i-Ilija-Stolica-rastanak.html

Ostavite komentar