МОНДО – “Да не можемо ништа, не бисмо ишли на ‘Рајка'”

“Да не можемо ништа, не бисмо ишли на ‘Рајка'”

“Kажу да су овакве утакмице најлакше, али ја не мислим тако”, рекао је тренер Вождовца уочи гостовања Звезди.

Фудбалери Вождовца добили су ове јесени новог тренера, Драгана Аничића, и у навикавању на њега још нису успели да “вежу” добре резултате.

После тријумфа против Рада на “крову” 31. октобра, читав новембар није протекао у позитивним скоровима “змајеве”, јер су изгубили на гостовањима Мачви и Бачкој, а у прошлом колу су код куће одиграли нерешено против Пролетера (0:0).

У овом колу, Вождовчани ће гостовати Црвеној звезди у недељу од 18 часова (пренос на ТВ Арена спорт), а Аничић је најаву те утакмице почео упутивши честитку црвено-белима.

“Пре свега, честитамо Звезди на успесима у овој такмичарској години. Постигли су феноменалне резултате у Европи и самим тим помогли српском фудбалу. Kод Звезде се види континуитет у раду и види се рука у тренера који је најбољи у Србији. Звезда има фантастичан стручни штаб који је предвиђен Милојевићем и Kосановићем”, рекао је шеф струке Вождовца.

Звезда је најавила да ће терен бити у идеалном стању јер је први пут активирала систем за грејање, а о ономе што ће се догодити на њему Аничић је говорио опрезно.

“На утакмици нам неће бити нимало лако. Kажу људи да је ова утакмица најлакша. Међутим, ја не делим то мишљење. Мислим да је то најтежа утакмица, јер играте против екипа која је најбоља у Србији”, додао је тренер “змајева”.

Циљеви Вождовца су јасни.

“Сигурно да нисмо у стању да претимо, али увек постоји делић наде, ако пружите све од себе и уђете са дозом респекта и без страха да може нешто да се уради на тој утакмици. Да не може ништа да се уради не би ишао на утакмицу, а не би ишли ни играчи. Очекујем да наставимо континуитет игара које смо имали у претходним сусретима, али да нас на овој утакмици прати већа ефикасност. Све што направимо у току игре покушаћемо и да материјализујемо. Уколико у томе успемо, добар резултат неће изостати”, додао је тренер тима из Заплањске улице.

ИЗВОР: http://mondo.rs/a1149510/Sport/Fudbal/Zvezda-Vozdovac-najava-Dragan-Anicic.html

Оставите коментар