MONDO – “Da ne možemo ništa, ne bismo išli na ‘Rajka'”

01/12/2018U MEDIJIMA

“Da ne možemo ništa, ne bismo išli na ‘Rajka'”

“Kažu da su ovakve utakmice najlakše, ali ja ne mislim tako”, rekao je trener Voždovca uoči gostovanja Zvezdi.

Fudbaleri Voždovca dobili su ove jeseni novog trenera, Dragana Aničića, i u navikavanju na njega još nisu uspeli da “vežu” dobre rezultate.

Posle trijumfa protiv Rada na “krovu” 31. oktobra, čitav novembar nije protekao u pozitivnim skorovima “zmajeve”, jer su izgubili na gostovanjima Mačvi i Bačkoj, a u prošlom kolu su kod kuće odigrali nerešeno protiv Proletera (0:0).

U ovom kolu, Voždovčani će gostovati Crvenoj zvezdi u nedelju od 18 časova (prenos na TV Arena sport), a Aničić je najavu te utakmice počeo uputivši čestitku crveno-belima.

“Pre svega, čestitamo Zvezdi na uspesima u ovoj takmičarskoj godini. Postigli su fenomenalne rezultate u Evropi i samim tim pomogli srpskom fudbalu. Kod Zvezde se vidi kontinuitet u radu i vidi se ruka u trenera koji je najbolji u Srbiji. Zvezda ima fantastičan stručni štab koji je predviđen Milojevićem i Kosanovićem”, rekao je šef struke Voždovca.

Zvezda je najavila da će teren biti u idealnom stanju jer je prvi put aktivirala sistem za grejanje, a o onome što će se dogoditi na njemu Aničić je govorio oprezno.

“Na utakmici nam neće biti nimalo lako. Kažu ljudi da je ova utakmica najlakša. Međutim, ja ne delim to mišljenje. Mislim da je to najteža utakmica, jer igrate protiv ekipa koja je najbolja u Srbiji”, dodao je trener “zmajeva”.

Ciljevi Voždovca su jasni.

“Sigurno da nismo u stanju da pretimo, ali uvek postoji delić nade, ako pružite sve od sebe i uđete sa dozom respekta i bez straha da može nešto da se uradi na toj utakmici. Da ne može ništa da se uradi ne bi išao na utakmicu, a ne bi išli ni igrači. Očekujem da nastavimo kontinuitet igara koje smo imali u prethodnim susretima, ali da nas na ovoj utakmici prati veća efikasnost. Sve što napravimo u toku igre pokušaćemo i da materijalizujemo. Ukoliko u tome uspemo, dobar rezultat neće izostati”, dodao je trener tima iz Zaplanjske ulice.

IZVOR: http://mondo.rs/a1149510/Sport/Fudbal/Zvezda-Vozdovac-najava-Dragan-Anicic.html

Ostavite komentar