МОЦАРТ – Вождовац промовисао Веселиновића

Вождовац промовисао Веселиновића

Нови тренер Змајева ступио на дужност…

Млади стручњак Милош Веселиновић данас је и званично промовисан у новог тренера Вождовца! Уговор је потписан на годину и по дана, а речи добродошлице упутио му је генерални директор Горан Гркинић.
„Kолико год да нас изненадила оставка Илије Столице, брзо смо се одлучили за Милоша Веселиновића. Савршено се уклапа у филозофију нашег клуба и нашу политику уопште. Захваљујем му се што је поред великог броја понуда изабрао нас. Знам да ћемо са њим имати добре резултате и да ћемо играти леп фудбал. И наравно, пожелео бих му сву срећу и успех“, казао је Гркинић.

Милош Веселиновић радио је у обрановачком Радничком, где је афирмисао Раћу Петровића и Филипа Ђуричића. Добре резултате правио је и у Инђији, Раднику, Јавору… Он се захвалио на добродошлици и поручио:
„Имао сам прилике да гледам утакмице Вождовца и да видим да је игра на изузетно високом нивоу. Биће ми част и задовољство да ту игру покушам и да поправим, унапредим, да задржим оне ствари које су добре. Наравно стварање игре је један пороцес и биће ми драго ако будем успео да нешто унапредим и доведем на виши ниво“.

А када је прелазни рок у питанњу…
„Број долазака ће зависити искључиво од евентуалних одлазака, јер постоје интересовања за наше играче“, подвукао је млади стручњак.

Вождовац ће припреме спровести у Београду, а затим се сели у стару базу – Анталију. Тамо ће Змајеви одиграти утакмице против пољског Заглебја, украјинске Зорје и руског Зенита.

ИЗВОР: http://www.mozzartsport.com/vesti/vozdovac-promovisao-veselinovica/188456

Оставите коментар