MOCART – Voždovac promovisao Veselinovića

21/12/2017U MEDIJIMA

Voždovac promovisao Veselinovića

Novi trener Zmajeva stupio na dužnost…

Mladi stručnjak Miloš Veselinović danas je i zvanično promovisan u novog trenera Voždovca! Ugovor je potpisan na godinu i po dana, a reči dobrodošlice uputio mu je generalni direktor Goran Grkinić.
„Koliko god da nas iznenadila ostavka Ilije Stolice, brzo smo se odlučili za Miloša Veselinovića. Savršeno se uklapa u filozofiju našeg kluba i našu politiku uopšte. Zahvaljujem mu se što je pored velikog broja ponuda izabrao nas. Znam da ćemo sa njim imati dobre rezultate i da ćemo igrati lep fudbal. I naravno, poželeo bih mu svu sreću i uspeh“, kazao je Grkinić.

Miloš Veselinović radio je u obranovačkom Radničkom, gde je afirmisao Raću Petrovića i Filipa Đuričića. Dobre rezultate pravio je i u Inđiji, Radniku, Javoru… On se zahvalio na dobrodošlici i poručio:
„Imao sam prilike da gledam utakmice Voždovca i da vidim da je igra na izuzetno visokom nivou. Biće mi čast i zadovoljstvo da tu igru pokušam i da popravim, unapredim, da zadržim one stvari koje su dobre. Naravno stvaranje igre je jedan poroces i biće mi drago ako budem uspeo da nešto unapredim i dovedem na viši nivo“.

A kada je prelazni rok u pitannju…
„Broj dolazaka će zavisiti isključivo od eventualnih odlazaka, jer postoje interesovanja za naše igrače“, podvukao je mladi stručnjak.

Voždovac će pripreme sprovesti u Beogradu, a zatim se seli u staru bazu – Antaliju. Tamo će Zmajevi odigrati utakmice protiv poljskog Zaglebja, ukrajinske Zorje i ruskog Zenita.

IZVOR: http://www.mozzartsport.com/vesti/vozdovac-promovisao-veselinovica/188456

Ostavite komentar