MOCART: Voždovac otišao u Sloveniju: Sledeći je Spartak iz Moskve

29/06/2017U MEDIJIMA

Voždovac otišao u Sloveniju: Sledeći je Spartak iz Moskve

Trener Ilija Stolica na put odveo 26 igrača

FUDBALERI VOŽDOVCA

Dve sedmice rada u Beogradu, pa pravac Slovenija. Fudbaleri Voždovca otputovali su jutors za Slovenj Gradec, na završni deo priprema u susret noveoj sezoni.

I to u veoma dobrom raspoloženju, jer su Zmajevi u prvoj proveri, pre dva dana, savladali ruski Orenburg (3:0). Već u subotu očekuje ih najteži ispit ovog leta, susret sa moskovskim Spartakom, učesnikom Lige šampiona.
„Zahtevali smo jake protivnike. Utakmica sa Spartakom iz Moskve je odlična provera za sve i za klub i za igrače. Želimo da se izmerimo sa prvakom Rusije i učesnikom najjačeg evropskog takmičenja. To je, međutim, još jedna od utakmica u nizu, a i ostali protivnici su veoma jaki. Pripreme, a i same utakmice će nam pomoći da podignemo nivo igre na viši nivo“, uverava Ilija Stolica, šef stručnog štaba ekipe iz Zaplanjske ulice.

U Sloveniju su otputovali sledeći igrači: Popović, Milošević, Milović, Mihajlov, Gajić, Ivković, Damjanović, Putinčanin, Ćirković, Blagojević, Bigović, Pavlović, Vidaković, Purtić, Ješić, Petrović, Duronjić, Srećković, Zec, Mašović, Dražić, Georgijević, Stuparević, Filipović, Mandić i Račić.

Osim sa Spartakom, Voždovac će tokom boravka u završnjoj fazi priprema odigrati mečeve sa hrvatskim Rudešom (4. jul) i ukrajinskom Zorjom (7. jul).

IZVOR: http://www.mozzartsport.com/vesti/vozdovac-otisao-u-sloveniju-sledeci-je-spartak-iz-moskve/171458

Ostavite komentar