MOCART – Voždovac opet stoji na Zvezdinom šampionskom putu

02/03/2018U MEDIJIMA

Voždovac opet stoji na Zvezdinom šampionskom putu

„Tranzicije neće biti naš jedini adut na Marakani“, poručio je trener Zmajeva Miloš Veselinović

Voždovac ponovo stoji na šampionskom putu Crvenoj zvezdi. Prošle sezone Zmajevi su na krovu kaznili crveno-bele za silna prolećna švercovanja i slabe igre i praktično ih odvojili od pehara.

Voždovac i ove sezone ima argumente da zapreti. Istina, ekipa Vladana Milojevića deluje autoritativno, ali… Trener ekip Braće Jerković Miloš Veselinović veruje da Voždovac ima čemu da se nada u Ljutice Bogdana.
„Ovo je prilika da se protiv najboljih pokažete, testirate i da vidite do kog ste nivoa stigli. Naša ekipa je ekipa sa novim trenerima i sa puno novih igrača i sve je to potrebno uklopiti, ali mislim da smo na dobrom putu. O Zvezdi ne treba trošiti reči, ove godine su prikazali najbolji fudbal i sa razlogom su prvi na tabeli. Svakako nećemo otići tamo da igramo sa belom zastavom, već ćemo pokušati da demonstriramo sve ovo što smo uradili u prethodna dva meseca. I da pokušamo da napravimo što više problema Crvenoj zvezdi“, rekao je Veselinović a preneo klupski sajt.

On je potom pokušao da objasni konkretnije u čemu će njegovi igrači tražiti šansu.
„Zvezdi je najveća snaga što su prilično kompaktni i igraju disciplinovano i odgovorno, ali svaki individualni kvalitet može da izađe na površinu u svakom trenutku. Kada igrate na Marakani uvek je šansa u nekim tranzicijama i transformacijama i da iz oduzete lopte pokušate da ugrozite protivnika. Naravno da to neće biti naše jedino oružje, pokušaćemo da ovo što radimo i ovo što igramo demonstriramo protiv Crvene zvezde, a videćemo koliko će nam to rezultata doneti“, zaključio je trener Voždovca.

Izvor: https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/vozdovac-opet-stoji-na-zvezdinom-sampionskom-putu/288567

Ostavite komentar