МОЦАРТ: Уклизај му ако можеш – бабл фудбал на Вождовцу! (ВИДЕО)

Уклизај му ако можеш – бабл фудбал на Вождовцу! (ВИДЕО)
Необично загревање Змајева за Лучане

БАБЛ ФУДБАЛ НА ВОЖДОВЦУ
Само један бод из две прве утакмице плеј-офа ионако мале шансе Вождовца да се домогне Европе свеле су у домен теорије, али како излазак на међународну сцену и није био клупски приоритет за ову сезоне на крову тржног центра задржали су добро расположење што се најбоље видело и на данашњем тренингу.

Шеф струке Илија Столица очигледно је решио да је време да мало опусти екипу, па је данас на тренингу одржан и премијерни турнир у “бабл фудбалу“. Kо зна, можда постане и традиционална манифестација?

Иначе, победила је екипа у саставу Зоран Поповић, Марко Милошевић, Петар Чарапић, Милош Павловић, Миљан Весић мада је овај пут најбитније да је екипа навукла осмех пред гостовање код Младости у Лучанима у 33. колу Суперлиге.
„Резултат тренутно не прати амбиције и идеју са којима смо ушли у плеј-оф, а сада нас очекује противник у изузетно доброј форми. Али нас интересује да на њиховом терену направимо добар резултат, јер и даље имамо европске амбиције. До сада смо знали да из пораза изађемо победом у наредном колу, па се надам да ћемо и овај пут“, шири Столица оптимизам у екипи.

Дуел Младости и Вождовца игра се у суботу од 19 сати.

ИЗВОР: http://www.mozzartsport.com/vesti/uklizaj-mu-ako-mozes-babl-fudbal-na-vozdovcu-video/165919

Оставите коментар