MOCART: Uklizaj mu ako možeš – babl fudbal na Voždovcu! (VIDEO)

28/04/2017U MEDIJIMA

Uklizaj mu ako možeš – babl fudbal na Voždovcu! (VIDEO)
Neobično zagrevanje Zmajeva za Lučane

BABL FUDBAL NA VOŽDOVCU
Samo jedan bod iz dve prve utakmice plej-ofa ionako male šanse Voždovca da se domogne Evrope svele su u domen teorije, ali kako izlazak na međunarodnu scenu i nije bio klupski prioritet za ovu sezone na krovu tržnog centra zadržali su dobro raspoloženje što se najbolje videlo i na današnjem treningu.

Šef struke Ilija Stolica očigledno je rešio da je vreme da malo opusti ekipu, pa je danas na treningu održan i premijerni turnir u “babl fudbalu“. Ko zna, možda postane i tradicionalna manifestacija?

Inače, pobedila je ekipa u sastavu Zoran Popović, Marko Milošević, Petar Čarapić, Miloš Pavlović, Miljan Vesić mada je ovaj put najbitnije da je ekipa navukla osmeh pred gostovanje kod Mladosti u Lučanima u 33. kolu Superlige.
„Rezultat trenutno ne prati ambicije i ideju sa kojima smo ušli u plej-of, a sada nas očekuje protivnik u izuzetno dobroj formi. Ali nas interesuje da na njihovom terenu napravimo dobar rezultat, jer i dalje imamo evropske ambicije. Do sada smo znali da iz poraza izađemo pobedom u narednom kolu, pa se nadam da ćemo i ovaj put“, širi Stolica optimizam u ekipi.

Duel Mladosti i Voždovca igra se u subotu od 19 sati.

IZVOR: http://www.mozzartsport.com/vesti/uklizaj-mu-ako-mozes-babl-fudbal-na-vozdovcu-video/165919

Ostavite komentar