МОЦАРТ СПОРТ: Столица нема дилему: Ако смо могли да добијемо Звезду – можемо и Партизан!

Столица нема дилему: Ако смо могли да добијемо Звезду – можемо и Партизан!
“Са таквим пристуопом ћемо изаћи, а фудбал је непредвидив”, рекао је стратег Змајева

 

Вождовчани су задали тежак ударац Црвеној звезди у борби за шампионску титулу, а сада стижу у Хумску (субота, 17.00) с намером да покваре планове и новопеченом лидеру Суперлиге.

Изабраници Илије Столице у потпуности су надиграли црвено-беле, а верују да то могу да учине и са вечитим ривалом.
“Очекује нас квалитетна представа. Испред нас је екипа која има шампионске амбиције, а ми излазимо из квалитетне утакмице у којој смо показали да можемо да се носимо са било којом екипом у Суперлиги. Ношени том победом, очекујемо од играча да на једнак начин приступе свим утакмицама до краја првенства. Тиме смо приказали да амбиције које смо поставили после 30. кола су регуларне”, рекао је Столица.

Екипа из Хумске је пуна самопоуздања и биће јој изузетно тешко узети бодове на њеном терену.
“Kвалитет Партизана нам је добро познат, као и квалитет њихове струке, феноменално су вођени руком Марка Николића. Серија коју имају је за свако поштовање, али ми морамо да тражимо оно што је за мене најважније,. да поновиомо добру игру и да из тога извучено позтиван резултат”.

Змајевима традиција не иде на руку, поражени су у седам узастопних међусобних мечева у свим такмичењима против Парног ваљка, а на досадашњих обрачуна само су једном изашли као победници и то давне 2005. године када је у Хумској било 2:3.
“Нисам знао. Свака традиција је ту да се сруши, сигурно ћемо имати мотив да можемо то да урадимо. Не смемо ниједног тренутка да заборавимо квалитет протвника, али за нас је то додатни мотив. Ако смо успели да у минулој утакмици победимо тренутног шпампиона Србије онда можемо и Партзан. Са таквим пристуопом ћемо изаћи, а фудбал је непредвирив. Није моного људи очекивало нашу победу у прошлом колу, па су били фудбалски позтивно изненађени. Надам се да ће на исти начин бити изненађени оним што ће Вождовац показати у субот,. Пред нама је задатак да оправдамо поверње које смо добили од спортске јавности”.

Ситуација у играчком кадру Вождовчана је боља него пред меч са актуелним шампионом.
“Огњен Kрасић је суспендован због картона, Асани дуже повређен, враћају се четворица играча која су суспендована против Звезде, а то су Павловић, Маринковић, Јешић, Путинчанин. Мислим да нисмо емотивнио испражњени, него мотивисани”.

Празне трибине су нешто што ће покварити комплетан утисак.
“Може да има две стране. Наранво да је боље да се игра са публиком, тужан је дан кад играчи излазе на празна стадион. Атмосфера уме да буде и позтивина и негативна, јер кад Паритзану иде добро добија ветар у леђа, али и да врше притисак ако му не крене добро. У односу на резултат могу да кажем тек после меча”, рекао је Столица.

ИЗВОР: http://www.mozzartsport.com/vesti/stolica-nema-dilemu-ako-smo-mogli-da-dobijemo-zvezdu-mozemo-i-partizan/167133

Оставите коментар