МОЦАРТ: Ништа од Хумске, најбољи голман Суперлиге највероватније у Израелу

Ништа од Хумске, најбољи голман Суперлиге највероватније у Израелу

 

 

 

Зоран Поповић по свему судећи неће бити нови голман Партизана. Иако га је спортски сектор клуба из Хумске означио као потенцијално појачање у летњем прелазном року најбољи чувар мреже Суперлиге за сезону 2016/2017 одлази у иностранство.
„Партизан јесте звао, али колико сам упућен продужиће уговор са својим голманом (Филипом Kљајићем, прим. аут.). За Поповића имамо понуду из Израела која је добра и на нама је да проценимо да ли је прихватамо, а постоји велика могућност за тако нешто. Друга варијанта за њега јесте одлазак у Грчку“, појаснио је Горан Гркинић, спортски директор Вождовца на почетку припрема овог клуба.

Змајеве су на почетку лета напустили и Ненад Маринковић (Младост Лучани) и Урош Синђић, док је једино ново име за сада баш голман Максим Миловић из Црвене звезде (1999. годиште).

Вождовчани ће до 27. јуна радити у Београду, а потом се селе у Аустрију где ће им ривали на контролним утакмицама бити руски Оренбург, шампионска екипа Спартака из Москве, Арсенал из Туле, украјинска Зорја и уочи почетка за Београд један словеначки друголигаш.

ИЗВОР: http://www.mozzartsport.com/vesti/nista-od-humske-najbolji-golman-superlige-najverovatnije-u-izraelu/170288

Оставите коментар