MOCART: Ništa od Humske, najbolji golman Superlige najverovatnije u Izraelu

15/06/2017U MEDIJIMA

Ništa od Humske, najbolji golman Superlige najverovatnije u Izraelu

 

 

 

Zoran Popović po svemu sudeći neće biti novi golman Partizana. Iako ga je sportski sektor kluba iz Humske označio kao potencijalno pojačanje u letnjem prelaznom roku najbolji čuvar mreže Superlige za sezonu 2016/2017 odlazi u inostranstvo.
„Partizan jeste zvao, ali koliko sam upućen produžiće ugovor sa svojim golmanom (Filipom Kljajićem, prim. aut.). Za Popovića imamo ponudu iz Izraela koja je dobra i na nama je da procenimo da li je prihvatamo, a postoji velika mogućnost za tako nešto. Druga varijanta za njega jeste odlazak u Grčku“, pojasnio je Goran Grkinić, sportski direktor Voždovca na početku priprema ovog kluba.

Zmajeve su na početku leta napustili i Nenad Marinković (Mladost Lučani) i Uroš Sinđić, dok je jedino novo ime za sada baš golman Maksim Milović iz Crvene zvezde (1999. godište).

Voždovčani će do 27. juna raditi u Beogradu, a potom se sele u Austriju gde će im rivali na kontrolnim utakmicama biti ruski Orenburg, šampionska ekipa Spartaka iz Moskve, Arsenal iz Tule, ukrajinska Zorja i uoči početka za Beograd jedan slovenački drugoligaš.

IZVOR: http://www.mozzartsport.com/vesti/nista-od-humske-najbolji-golman-superlige-najverovatnije-u-izraelu/170288

Ostavite komentar