MOCART – Napredak ne ume na Voždovcu

20/04/2018U MEDIJIMA

Napredak ne ume na Voždovcu

Šampionska trka je verovatno odlučena, ali tek sledi rasplet u borbi za Evropu, a i goli superligaški život, pa će i u 32. kolu biti rezultatski više nego važnih sudara.

Na otvaranju runde, Napredak putuje u Zaplanjsku, a treba imati na umu da su, otkako su se i jedni i drugi vratili u elitu, Čarapani četiri puta gostovali Voždovcu i uzeli samo bod.

Napredak je, međutim, u seriji od četiri meča bez poraza, ali i u seriji od četiri meča bez pobede na strani! U prethodne dve utakmice, tim Milorada Kosanovića je podigao formu, savladavši niški Radnički (3:1), odnosno Vojvodinu (1:0).
„Napredak je podigao formu i igra bolje nego u periodu kada smo se prvi put proletos sastali. Kod nas je situacija takođe bila bolja, uspeli smo neke stvari da unapredimo, te mislim da će ovaj meč biti interesantniji i bolji, sa više fudbala i sa više ritma. Ne znam da li će biti više golova, prošli put ih je bilo pet, ali optimistično ulazimo u meč“, ističe trener Voždovca Miloš Veselinović.

Strateg Napretka ističe da znaju sve o Voždovcu i da se fizički ne plaše rivala.
„Bolji smo u tom segmentu od svih u ligi. Trebalo bi da iznesemo tih 90 minuta i probamo da napravimo dobar rezultat, koji će nas održati u koncentraciju i u naredne dve utakmice“, rekao je Milorad Kosanović.

IZVOR: http://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/napredak-ne-ume-na-vozdovcu/293058

Ostavite komentar