Mihajlov: Želimo da budemo bolji ove sezone

12/07/2017U MEDIJIMA

Mihajlov: Želimo da budemo bolji ove sezone

Fudbaleri Voždovca stigli su u Beograd nakon dela priprema obavljenog u Sloveniji. Rezultati ostvareni u kontrolnim mečevima su dodatni razlog za zadovoljstvo na Krovu.

Ilija Stolica ocenio je da su jaki rivali za pripremen mečeve bili odličan izbor i da će ekipa iz toga izvući višestruku korist, a sa ocenom šefa struke slaže se i odbrambeni igrač Miloš Mihajlov.

„Pripreme idu u dobrom smeru i bićemo spremni za početak sezone“, ocenio je Mihajlov po povratku u Beograd.

„Svi protivnici na pripremama su bili jaki, ali mi smo pokazali dobru igru i kvalitet koji je preduslov i garant za dobar start u prvenstvu“, kaže defanzivac Zmajeva.

„Želimo da napravimo bolji rezultat i da budemo na boljoj poziciji nego prethodne sezone. želimo izlazak u Evropu i imamo dva puta pred sobom. Možemo kroz nacionalni Kup, a možemo i kroz prvenstvenu trku i trudićemo se, to je sigurno, da u oba takmičenja budemo još bolji“, najavio je ambicije Voždovca u novoj sezoni Mihajlov.

Ljubitelji fudbala prepoznaju dobre igre Voždovca, pa je tako iz meča u meč na Krovu sve više navijača Zmajeva.

„Oseti se podrška sa tribina. Navijačima bih poručio da dođu na svaki meč u što većem broju jer nam njihova podrška mnogo znači. Oni su naš dvanaesti igrač“, poručio je Mihajlov.

IZVOR: http://sportklub.rs/Fudbal/Srbija-Super-liga/a177989-Mihajlov-Zelimo-da-budemo-bolji-ove-sezone.html

Ostavite komentar