Михајлов: Желимо да будемо бољи ове сезоне

Михајлов: Желимо да будемо бољи ове сезоне

Фудбалери Вождовца стигли су у Београд након дела припрема обављеног у Словенији. Резултати остварени у контролним мечевима су додатни разлог за задовољство на Kрову.

Илија Столица оценио је да су јаки ривали за припремен мечеве били одличан избор и да ће екипа из тога извући вишеструку корист, а са оценом шефа струке слаже се и одбрамбени играч Милош Михајлов.

„Припреме иду у добром смеру и бићемо спремни за почетак сезоне“, оценио је Михајлов по повратку у Београд.

„Сви противници на припремама су били јаки, али ми смо показали добру игру и квалитет који је предуслов и гарант за добар старт у првенству“, каже дефанзивац Змајева.

„Желимо да направимо бољи резултат и да будемо на бољој позицији него претходне сезоне. желимо излазак у Европу и имамо два пута пред собом. Можемо кроз национални Kуп, а можемо и кроз првенствену трку и трудићемо се, то је сигурно, да у оба такмичења будемо још бољи“, најавио је амбиције Вождовца у новој сезони Михајлов.

Љубитељи фудбала препознају добре игре Вождовца, па је тако из меча у меч на Kрову све више навијача Змајева.

„Осети се подршка са трибина. Навијачима бих поручио да дођу на сваки меч у што већем броју јер нам њихова подршка много значи. Они су наш дванаести играч“, поручио је Михајлов.

ИЗВОР: http://sportklub.rs/Fudbal/Srbija-Super-liga/a177989-Mihajlov-Zelimo-da-budemo-bolji-ove-sezone.html

Оставите коментар