Михајлов: Навијачи су наш дванаести играч

Михајлов: Навијачи су наш дванаести играч

У Београду је гужва, момци са Душановца су поново у главном граду, а на „крову“ је опет динамично.

Температура је већ висока, а сигурно ће бити још топлије за десетак дана кад се буде зачуо први судијски звиждук у новом првенству. Змајеви ће на свом стадиону дочекати Радник из Сурдулице.

Искуство Милоша Михајлова и добра атмосфера у екипи, али свакако и приказане игре на припремама, уливају поверење да је све под конац: „Припреме иду у добром смеру и бићемо спремни за почетак сезоне,“ каже Милош Михајлов.

Михајлов је оценивши да су противници били респектабилни, учесници европских такмичења, шампиони, констатовао да су сви противници били јаки, али да су вождовчани показали добру игру и квалитет који гарантује предуслов за добар старт у првенству.“

Стрпљење и сигурни кораци довод Вождовац до бољитка из године у годину, сматра Михајлов: „Желимо да направимо бољи резултат и бољу позицију него претходне сезоне. Желимо излазак у Европу, а имамо два пута пред собом, можемо кроз национални куп, а можемо и кроз првенствену трку и кроз оба такмичења сигурно је да ћемо се трудити да будемо све бољи“, убеђен је фудбалер Вождовца.

„Публика је препознала добру игру, ‘кров’ је све пунији: „Осети се подршка са трибина на терену. Навијачима поручујем да дођу на сваку утакмицу у што већем броју, јер нам њихова подршка значи. Они су наш дванаести играч,“ закључио је Михајлов.

ИЗВОР: http://beta.rs/oms/oms-sport/68128-mihajlov-navijaci-su-nas-dvanaesti-igrac

Оставите коментар