Mihajlov: Navijači su naš dvanaesti igrač

12/07/2017U MEDIJIMA

Mihajlov: Navijači su naš dvanaesti igrač

U Beogradu je gužva, momci sa Dušanovca su ponovo u glavnom gradu, a na „krovu“ je opet dinamično.

Temperatura je već visoka, a sigurno će biti još toplije za desetak dana kad se bude začuo prvi sudijski zvižduk u novom prvenstvu. Zmajevi će na svom stadionu dočekati Radnik iz Surdulice.

Iskustvo Miloša Mihajlova i dobra atmosfera u ekipi, ali svakako i prikazane igre na pripremama, ulivaju poverenje da je sve pod konac: „Pripreme idu u dobrom smeru i bićemo spremni za početak sezone,“ kaže Miloš Mihajlov.

Mihajlov je ocenivši da su protivnici bili respektabilni, učesnici evropskih takmičenja, šampioni, konstatovao da su svi protivnici bili jaki, ali da su voždovčani pokazali dobru igru i kvalitet koji garantuje preduslov za dobar start u prvenstvu.“

Strpljenje i sigurni koraci dovod Voždovac do boljitka iz godine u godinu, smatra Mihajlov: „Želimo da napravimo bolji rezultat i bolju poziciju nego prethodne sezone. Želimo izlazak u Evropu, a imamo dva puta pred sobom, možemo kroz nacionalni kup, a možemo i kroz prvenstvenu trku i kroz oba takmičenja sigurno je da ćemo se truditi da budemo sve bolji“, ubeđen je fudbaler Voždovca.

„Publika je prepoznala dobru igru, ‘krov’ je sve puniji: „Oseti se podrška sa tribina na terenu. Navijačima poručujem da dođu na svaku utakmicu u što većem broju, jer nam njihova podrška znači. Oni su naš dvanaesti igrač,“ zaključio je Mihajlov.

IZVOR: http://beta.rs/oms/oms-sport/68128-mihajlov-navijaci-su-nas-dvanaesti-igrac

Ostavite komentar