Михајлов: Два пута до Европе, можемо ми то

Михајлов: Два пута до Европе, можемо ми то

Kапитен Вождовца оптимиста уочи почетка нове сезоне

Прошле сезоне седмо место – што се може оценити као успех, јер је на почетку претила чак и селидба у нижи ранг – а за наредну Вождовац циља не само пласман у плеј-оф, већ и излазак на међународну сцену.

Без устручавања, тај план објавио је Милош Михајлов, капитен Змајева са Душановца.
„Желимо да направимо бољи резултат и бољу позицију него претходне сезоне. Желимо излазак у Европу, а имамо два пута пред собом. Можемо кроз државни куп, а можемо и кроз првенствену трку. Kроз оба такмичења сигурно је да ћемо се трудити да будемо све бољи“, предочио је искусни штопер.

Екипа Илије Столице претрпела је неколико измена у прелазном року. Отишли су Ненад Маринковић, Урош Синђић (Младост, Лучани), Стефан Дражић (Мехелен, Белгија) и Огњен Kрасић (Банантс, Јерменија), док је, засад, ангажован само крилни везиста Чукаричког, Ален Машовић.
„Припреме иду у добром смеру и бићемо спремни за почетак сезоне. Сви противници на припремама су били јаки, али ми смо показали добру игру и квалитет који гарантује предуслов за добар старт у првенству“, осврнуо се Михајлов на резултате контролних утакмица (Орнебург 3:0, Спартак Москва 2:3, Рудеш 2:2, Зорја 1:1).

Уверени су да ће их наредне сезоне гледати више људи него у претходној.
„Осети се подршка са трибина на терену. Навијачима поручујем да дођу на сваку утакмицу у што већем броју, јер нам њихова подршка значи. Они су наш дванаести играч“, казао је Милош Михајлов.

Прву такмичарску утакмицу Вождовац игра против Радника из Сурдулице 22. јула на свом стадиону.

ИЗВОР: http://www.mozzartsport.com/vesti/mihajlov-dva-puta-do-evrope-mozemo-mi-to/172450

Оставите коментар