Luković za BUTASPORT.RS: Nisam još pričao sa ljudima iz Zvezde, Evropa samo u domenu teorije

16/05/2018U MEDIJIMA

Luković za BUTASPORT.RS: Nisam još pričao sa ljudima iz Zvezde, Evropa samo u domenu teorije

Dobrim partijama u dresu „zmajeva“ Andrija Luković skrenuo je pažnju na sebe.

Fudbaleri Voždovca proteklog vikenda uspeli su da na domaćem terenu savladaju favorizovani Partizan rezultatom (2:1). Pogodak sa bele tačke postigao je Andrija Luković, fudbaler kluba sa Dušanovca koji je stigao iz Zvezde kao pozajmljen igrač.

„Dobra utakmica i lepa pobedda za nas protiv Partizana koji je bio apsolutan favorit bez obzira na to u kom sastavu izlazi. Mislim da smo odigrali prvo poluvreme bolje od drugog, ali da nismo imali malo i sreće u završnici, ali smo u drugom poluvremenu pokazali da imamo karakter pobednika i da se ne predajemo i kada primamo gol. Raduje me to što smo na (1:1) mi bili ti koji smo jurili ka napred i što nam Partizan nije stvorio niti jednu pravu priliku za 90 minuta.“, rekao je Andrija Luković na početku razgovora za BUTASPORT.RS.

Pobedom protiv Partizana, klub sa Dušanovca stvorio je sebi priliku da eventualnom pobedom na našem najvećem stadionu protiv Zvezde i remijem Radničkom stvori sebi poziciju koja bi ih odvela u Evropu.

„Iskreno, jako teško mislim da to može da se desi i da je sve u domenu teorije. Ne zbog toga što mi nemamo kvalitet za to, već zbog toga što ne zavisi sve od nas. Naravno mi ćemo se boriti dokle god postoji i najmanja šansa. Imamo lepu priliku da se predstavimo velikom broju ljudi u što lepšem svetklu. Imamo veliki motiv da odigramo dobro. Trebalo bi da budem u sastavu, jer što se tiče Zvezde ne postoji nikakva prepreka kao u slučaju Pavkova.“, istakao je rođeni Beograđanin.

Luković je iza sebe imao odličnu sezonu u Voždovcu. Osam pogodaka i jedna asistencija na 25 utakmica i 1.800 minuta provedenih na terenu. Odlična preporuka Vladanu Milojeviću da možda zaslužuje šansu u Crvenoj zvezdi sa kojom ima važeći ugovor do 30.06.2019. godine.

„Jeste, zaista odlična sezona i za klub Voždovac i za mene. Nisam još pričao sa ljudima iz Zvezde. Kada se bude završila sezone, sešćemo i popričaćemo. Ne znam šta će biti.“, rekao je vezista i dodao:

„Mislim da ja nisam neko ko treba da priča o tome. Ja na terenu dajem svoj maksimum, a prepuštam vama da procenite da li sam zaslužio ili nisam šansu u Zvezdi…“, zaključio je Luković.

IZVOR: http://www.butasport.rs/fudbal/lukovic-za-butasport-rs-nisam-jos-pricao-sa-ljudima-iz-zvezde-evropa-samo-u-domenu-teorije/

Ostavite komentar