КУРИР – ЗМАЈЕВИ ЗАВРШИЛИ ПОСАО ВЕKА! Најмлађи дебитант у историји српског фудбала из Вождовца отишао у ПРЕМИЈЕР ЛИГУ!

ЗМАЈЕВИ ЗАВРШИЛИ ПОСАО ВЕKА! Најмлађи дебитант у историји српског фудбала из Вождовца отишао у ПРЕМИЈЕР ЛИГУ!

Омладински фудбалски репрезентативац Србије Филип Ступаревић прешао је из Вождовца у енглески Вотфорд за три милиона евра.

Ступаревић је потписао четворогодишњи уговор са премијерлигашем, уз могућност да још шест месеци остане у Вождовцу на позајмици, објавио је београдски клуб.

Осамнаестогодишњи Ступаревић већ две сезоне наступа у Суперлиги, постао је најмлађи дебитант у историји српског фудбала и касније укупно одиграо 57 мечева и дао шест голова.

“Све се јако брзо догодило, али сам пресрећан. И даље памтим деби у дресу Вождовца као најмлађи играч и голове највећим ривалима. Боравак у клубу је био заиста непроцењиво искуство. Истакао бих велику захвалност породици на подршци, фудбалском клубу Вождовац и свима у клубу”, рекао је Ступаревић за клупски сајт.

Вождовац је пре рекордног трансфера Ступаревића у иностранство раније остварио трансфере Александра Филиповића (БАТЕ Борисов), Сашу Ивковића (Марибор), Дејана Георгијевића (Ференцварош)…

ИЗВОР: https://www.kurir.rs/sport/fudbal/3185777/zmajevi-zavrsili-posao-veka-najmladji-debitant-u-istoriji-srpskog-fudbala-iz-vozdovca-otisao-u-premijer-ligu

Оставите коментар