KURIR – ZMAJEVI ZAVRŠILI POSAO VEKA! Najmlađi debitant u istoriji srpskog fudbala iz Voždovca otišao u PREMIJER LIGU!

11/01/2019U MEDIJIMA

ZMAJEVI ZAVRŠILI POSAO VEKA! Najmlađi debitant u istoriji srpskog fudbala iz Voždovca otišao u PREMIJER LIGU!

Omladinski fudbalski reprezentativac Srbije Filip Stuparević prešao je iz Voždovca u engleski Votford za tri miliona evra.

Stuparević je potpisao četvorogodišnji ugovor sa premijerligašem, uz mogućnost da još šest meseci ostane u Voždovcu na pozajmici, objavio je beogradski klub.

Osamnaestogodišnji Stuparević već dve sezone nastupa u Superligi, postao je najmlađi debitant u istoriji srpskog fudbala i kasnije ukupno odigrao 57 mečeva i dao šest golova.

„Sve se jako brzo dogodilo, ali sam presrećan. I dalje pamtim debi u dresu Voždovca kao najmlađi igrač i golove najvećim rivalima. Boravak u klubu je bio zaista neprocenjivo iskustvo. Istakao bih veliku zahvalnost porodici na podršci, fudbalskom klubu Voždovac i svima u klubu“, rekao je Stuparević za klupski sajt.

Voždovac je pre rekordnog transfera Stuparevića u inostranstvo ranije ostvario transfere Aleksandra Filipovića (BATE Borisov), Sašu Ivkovića (Maribor), Dejana Georgijevića (Ferencvaroš)…

IZVOR: https://www.kurir.rs/sport/fudbal/3185777/zmajevi-zavrsili-posao-veka-najmladji-debitant-u-istoriji-srpskog-fudbala-iz-vozdovca-otisao-u-premijer-ligu

Ostavite komentar