КУРИР: ЗМАЈЕВИ СА ВОЖДОВЦА ЖЕЛЕ ДА ИЗНЕНАДЕ ПАРТИЗАН У КУПИ

Помоћни тренер Вождовца Александар Линта рекао је да ће његови фудбалери пробати да се прикажу у што бољем светлу у мечу против Партизана у четвртфиналу Kупа Србије, и да направе изненађење.

„Имали смо протекле недеље веома захтевну утакмицу, како физички, тако и психолошки, а нови изазов нас чека само три-четири дана касније, Kуп сусрет са Партизаном. Партизан је јако добар тим, скуп добрих појединаца и квалитетних играча, репрезентативаца, појачан квалитетним странцима и добрим тренером. То је екипа која има низ од 24 утакмице без пораза. Ми улазимо у меч растерећено, са неком нашом идејом и да одиграмо добро, да се представимо у што бољем светлу. Трудићемо се да из наше добре игре дођемо до резултата“, рекао је Линта новинарима у Београду.

Он је оценио да је предност његовог тима домаћи терен.

„Чека нас тешка утакмица. Партизан је у одличној форми и има доста добру серију. Имају веома велике амбиције, као и ми у купу, тако да мислим да ће утакмица бити добра. Наша предност је што играмо на нашем терену и даћемо све од себе да дођемо до полуфинала купа“, рекао је Линта.

ИЗВОР: http://www.kurir.rs/sport/fudbal/zmajevi-sa-vozdovca-zele-da-iznenade-partizan-u-kupu-clanak-2767661

Оставите коментар