INFORMER – GRME IZ VOŽDOVCA

17/10/2017U MEDIJIMA

GRME IZ VOŽDOVCA: Utakmica u Nišu je imala predigru, zar da već sada strepimo od glavnog sudije!Generalni sekretar Voždovca Miloš Mirković zagrmeo je posle remija „zmajeva“ u Nišu protiv Radničkog (1:1)

Voždovac je vodio do finiša utakmice, imao tri boda u džebu, ali su domaćini sa penala popravnali rezultat izbegli poraz.
Generalni sekretar „zmajeva“ Miloš Mirković za klupski sajt istakao je nekoliko stvari manje poznatih javnosti. Inače, arbitar Bojan Nikolić je već u 25. minutu isključio trenera Iliju Stolicu, kasnije i njegovog prvog pomoćnika, da bi meč do kraja vodio jedan od asistenata Jovan Damjanović.
– Utakmica koju smo u subotu odigrali sa FK Radnički iz Niša je zasigurno imala predigru. Prema prvom dopisu Zajednice Superlige trebalo je da budemo prenošeni na TV Arena i da javnost gleda pravu fudbalsku predstavu. Nakon toga smo u drugom obaveštenju Zajednice Super lige dobili novi termin utakmice za nedelju 15.10.2017. sa početkom u 17 časova sa takođe direktnim prenosom na TV Arena. Tek u trećem obaveštenju nam je saopšteno da će se utakmica odigrati u prvobitnom terminu, ali bez direktnog TV prenosa. Sklonjeni smo uz objašnjenje da Tv Arena mora da prenosi ABA ligu, pa zar to ljudi iz TV Arene nisu znali već prilikom saopštenja!?!“- rekao je Mirković.
Generalni sekretar Voždovca ističe da su čelnici FSS, koji su prisustvovali utakmici, sve jasno videli i da očekuje njihovu reakciju na dešavanja.
– Zar naša dobra i časna igra treba da bude naš usud! Zar već na početku ovosezonskih utakmica treba da se dešavaju ovakve stvari? Da se strepi od izbora termina utakmica? Da se strepi od izbora glavnog sudije? Ako je do toga došlo, onda smo svi na putu bez povratka, a pozitivne stvari koje je novo rukovodstvo FSS ostvarilo će biti brzo zaboravljene. Utakmici u Nišu su prisustvovali i visoki funkcioneri saveza. Videli su tok meča i sigurni smo da će znati kako da odreaguju na pravom mestu i kako da na pravi način zaštite ono što bismo trebali svi najviše da volimo i branimo, čast fudbala i čast sporta – rekao je Mirković i istakao da neće nikome dozvoliti da utušava ugled kluba.
– Mi smo privatan klub, koji ima svoju reputaciju i gradimo imidž koji nećemo dozvoliti da bilo ko urušava zarad svojih sitnih interesa – zaključio je sekretar „zmajeva“.

IZVOR: http://www.informer.rs/sport/fudbal/156724/GRME-VOZDOVCA-Utakmica-Nisu-imala-predigru-zar-vec-sada-strepimo-glavnog-sudije

Ostavite komentar