INFORMER – (19.00, ARENA 1) VOŽDOVAC – PARTIZAN! „Zmajevi“ jure prvi bod protiv crno-belih!

13/05/2018U MEDIJIMA

(19.00, ARENA 1) VOŽDOVAC – PARTIZAN! „Zmajevi“ jure prvi bod protiv crno-belih!

Fudbaleri Voždovca i Partizana sastaju se u pretposlednjem kolu Superlige Srbije na stadionu na krovu tržnog centra (19.00, Arena 1)

Meč nema nikakav takmičarski značaj, jer Voždovac ne može u Evropu, dok je Partizan postao vicešampion Srbije.

Međutim, utakmica je veliki izazov za „zmajeve“, jer nikada u istoriji nisu uspeli da protiv Partizana na svom terenu uzmu čak ni bod! Uspevali su da naude „parnom valjku“ u Humskoj, kao jesenas kada su slavili 3:1, ali kod kuće – nikada.

– Mislim da ćemo moći da se suprostavimo Partizanu na najbolji mogući način i da pokušamo da ovu sezonu privedemo kraju uz dobar rezultat. Želimo i da iskoristimo priliku i da afirmišemo mlađe igrače, da ih predstavimo sportskoj javnosti – poručio je trener Voždovca Miloš Veselinović.

Na sličan način je meč najavio i Miroslav Đukić, trener Partizana, koji je najavio da će šansu dobiti igrači sa manjom minutažom.

– Posle teške utakmice u Kupu, treba se vratiti prvenstvenim obavezama i ligu završiti što je bolje moguće, da ostavimo dobar utisak. Daćemo šansu igračima sa manjom minutažom da pokažu da je trener pogrešio i da je njihovo mesto u ekipi. Imaće priliku da igraju tešku i dobru utakmicu, kako bi stekli samopouzdanje – istakao je Đukić.

Utakmica na Voždovcu igraće se bez prisustva publike zbog kazne koju je dobio Voždovac.

IZVOR: http://informer.rs/sport/partizan/380942/19-00-arena-1-vozdovac-partizan-zmajevi-jure-prvi-bod-protiv-crno-belih

Ostavite komentar