Ilija Stolica napustio Voždovac!

15/12/2017U MEDIJIMA

Ilija Stolica napustio Voždovac!

Sezona i po najlepših uspomena na krovu tržnog centra i kraj možda i najlepše priče koja se Voždovcu desilo otkako se vratio u elitu. Taman što je napravio prepoznatljiv stil igre Ilija Stolica je podneo ostavku na mesto šefa stručnog štaba!

Odluku je prvo saopštio igračima u svlačionici, odmah posle remija sa ekipom Mačve u Šapcu, a potom je i ozvaničio. Bar za sada, kao uzrok neočekivane odluke navode se privatni razloti, a ne poziv nekog drugog kruga, iako nema sumnje da će narednih dana biti dovođen i u vezu sa Partizanom, pošto je deo navijača nezadovoljan radom Miroslava Đukića.

Inače, Voždovac je prvi deo sezone završio na šestom mestu na tabeli Superlige sa 36 bodova osvojenih na 22 utakmice, ali bez jednog od najtalentovanijih trenera u Srbiji neće mu biti lako da nastavi sa ovako dobrom, pritom napadačkom igrom. Evropa je bila blizu, samo tri boda ispred Voždovca je Radnički iz Niša, četvrti na tabeli. Trećeplasirani Spartak je korak ispred.

A podsetimo, baš u petak, posle poraza od Subotičana Stolica je više nego besan napustio stadion, očigledno smatrajući da Voždovčanima neće biti dozvoljeno da izađu na međunarodnu scenu. Možda baš zbog toga i rastanak.

Izvor:http://www.mozzartsport.com/vesti/ilija-stolica-napustio-vozdovac/187784

Ostavite komentar