ХОТСПОРТ: ЗМАЈЕВИ УЗЕЛИ ЗАЛЕТ – СТОЛИЦА ПРЕПОРОДИО ВОЖДОВАЦ ЗА ПЛЕЈ-ОФ (ВИДЕО)

Тим са Душановца је обезбедио играње у плеј офу, а у четвртак ће снаге одмерити са Чукаричким у лигашком делу првенства.

Од како је Илија Столица преузео Вождовац, овај тим бележи сјајне резултате у Суперлиги.

Да се рачуна само други круг утакмица, са девет победа би ‘змајеви’ на табели били одмах иза Партизана и Црвене звезде.

– Презадовољни смо резултатима сви у клубу, почев од председника Марка Здравковића, преко свих нас у клубу који радимо у организацији. Циљеви су се из године у годину мењали, почев од опстанка у лиги, преко пласмана у плеј оф до ситуације да смо већ у плеј офу и следећи циљ је Европа, казао је генерални директор. У том 15. колу смо били веома близу Борца и Новог Пазара, те нам је циљ био само опстанак у лиги. Од доласка Илије Столице са својим стручним штабом са играчима који су већ селектирани, постигнут је огроман резултат, Горан Гркинић.

Вождовац је добрим фудбалом вратио публику на трибине, па је и посета навијача овог тима повећана за два и по пута, успех је успешно организовање мечева високог ризика ‘на крову’, а и повећан број партнерства и спонзорства.

– Честитам свима у клубу, честитам саиграчима и стручном штабу на пласману у плеј оф. Ипак нисмо завршили своју причу, нећемо стати на овоме, Вождовац је на месту које заслужује, а после приказаних игара и после остварених резултата смо прилици да очекујемо још боље резултате и надам се да ћемо се видети на конференцији поводом уласка у Европу, надовезао се капитен тима Милош Павловић.

Када је Илија Столица сео на клупу суперлигаша, Вождовац је кренуо боље да игра и бележи успехе у домаћем такмичењу тако да су сада и европска очекивања реална ‘на крову’.

 

– Сви имамо свог удела, свако је изнео део терета. Почев од економата, преко организационог дела, до стручног штаба, уз подршку председника и директора. Фудбал је тимски спорт, како на теренум такои у стручном штабу. Сви делујемо као тим. Кључ успеха је свакако подршка у клубу. Велика ми је част да будем у овом клубу. Ово је клуб који има услове у сваком погледу. Овде се врло јасно зна где се троши сваки динар и колико клуб жели да напредује, рекао је шеф струке Вождовца.

ИЗВОР: http://fudbal.hotsport.rs/2017/04/11/zmajevi-uzeli-zalet-stolica-preporodio-vozdovac-za-plej-foto/

Оставите коментар