HOTSPORT – ‘ZMAJEVI’ SPREMNI: Verujemo u dobar nastup protiv Čuke

04/05/2018U MEDIJIMA

‘ZMAJEVI’ SPREMNI: Verujemo u dobar nastup protiv Čuke

Tri kola pre kraja, Voždovac gostuje ekipi Čukaričkog, očekivanja pred meč sa starim rivalom su izneli Miloš Veselinović, šef stručnog štaba Voždovca i vezista Zoran Milutinović.

– Utakmicu protiv Niša smo se potrudili da zaboravimo što pre i da misli usmerimo ka pripremi utakmice sa ekipom Čukaričkog. Nedavno smo se već sastali, a rezultat je bio 0:0. Obe ekipe su mogle da slave u tom susretu i mislim da nas očekuje ponovo jedan neizvestan duel – započeo je Veselinović.

– Stuparević je povređen na utakmici u Nišu, svi ostali konkurišu za sastav. Suspendovan je Miša Mihajlov, jer ima parne žute kartone i neće biti u kombinaciji. Ipak, mi ćemo kao i u svim ostalim utakmicama u plej ofu, pokušati da odigramo dobru utakmicu, da napravimo pozitivan rezultat i da stvorimo uslove da ponovo neko od mlađih igrača bljesne i da predstavi sebe i klub u što boljem svetlu. Neće biti lako sigurno. Čukarički je u dobroj formi, biće jači za Bogosavca i Mudrinskog, tako da nas čeka jedna dobra i neizvesna utakmica, ali verujemo u našu dobru igru i pozitivan rezultat – jasan je strateg Voždovca.

– Ekipa Čukaričkog je veoma odlična ekipa. Dobro organizovana i agresivna. Međutim, mi smo dobro radili ovu nedelju i dobro smo se pripremali za duel sa njima. Neće sigurno biti lako, moramo biti na visokom nivou svih devedeset minuta. Svaku utakmicu želimo da odigramo što bolje, ali i da pobedimo, te nema razloga da i u ovoj ne bude tako. Pružićemo sve od sebe da izvučemo dobar rezultat– optimista je Zoran Milutinović.

IZVOR: http://fudbal.hotsport.rs/2018/05/04/zmajevi-spremni-verujemo-u-dobar-nastup-protiv-cuke/

Ostavite komentar