HOTSPORT – VOŽDOVČANI GRME: Meč u Nišu imao predigru, nećemo dozvoliti da nam urušavaju reputaciju

17/10/2017U MEDIJIMA

VOŽDOVČANI GRME: Meč u Nišu imao predigru, nećemo dozvoliti da nam urušavaju reputaciju

Generalni sekretar „Zmajeva“, Miloš Mirković, oglasio se saopštenjem nakon utakmice 11. kola Superlige u kojoj su Voždovčani gostovali Radničkom u Nišu.

Ekipa Voždovca remizirala je sa Nišlijama na „Čairu“ rezultatom 1:1, iako je do samog finiša imala vođstvo, a čelnici kluba iz Zaplenske vrlo je nezadovoljan uvertirom koju je ovaj meč imao.

Naime pomenuta utakmica trebala je da bude prenošena na kanalu televizije Arena sport, međutim pred sam duel došlo je do promene.

-Utakmica koju smo u subotu odigrali sa FK Radnički iz Niša je zasigurno imala predigru. Prema prvom dopisu Zajednice Super lige trebalo je da budemo prenošeni na TV Arena i da javnost gleda pravu fudbalsku predstavu. Nakon toga smo u drugom obaveštenju Zajednice Super lige dobili novi termin utakmice za nedelju 15.10.2017. sa početkom u 17 časova sa takođe direktnim prenosom na TV Arena. Tek u trećem obaveštenju nam je saopšteno da će se utakmica odigrati u prvobitnom terminu, ali bez direktnog TV prenosa. Sklonjeni smo uz objašnjenje da Tv Arena mora da prenosi ABA ligu, pa zar to ljudi iz TV Arene nisu znali već prilikom saopštenja!?!“- rekao je Mirković.

Generalni sekretar Voždovca ističe da su čelnici FSS, koji su prisustvovali utakmici, sve jasno videli i da očekuje njihovu reakciju na dešavanja.

-Zar naša dobra i časna igra treba da bude naš usud! Zar već na početku ovosezonskih utakmica treba da se dešavaju ovakve stvari? Da se strepi od izbora termina utakmica? Da se strepi od izbora glavnog sudije? Ako je do toga došlo, onda smo svi na putu bez povratka, a pozitivne stvari koje je novo rukovodstvo FSS ostvarilo će biti brzo zaboravljene.Utakmici u Nišu su prisustvovali i visoki funkcioneri saveza. Videli su tok meča i sigurni smo da će znati kako da odreaguju na pravom mestu i kako da na pravi način zaštite ono što bismo trebali svi najviše da volimo i branimo, čast fudbala i čast sporta“- rekao je Mirković i istakao da neće nikome dozvoliti da utušava ugled kluba.

-Trenutak kada se reprezentacija plasirala na Mundijal, a Partizan i Crvene zvezda u Evrokupove svi klubovi treba da iskoriste da se stvori jedan pozitivan imidž u našem fudbalu. Slika koja odlazi s Voždovca je pozitivna u svakom smislu. Mi smo privatan klub, koji ima svoju reputaciju i gradimo imidž koji nećemo dozvoliti da bilo ko urušava zarad svojih sitnih interesa.- zaključio je generasn sekretar „Zmajeva“.

IZVOR: http://fudbal.hotsport.rs/2017/10/16/vozdovcani-grme-mec-u-nisu-imao-predigru-necemo-dozvoliti-da-nam-urusavaju-reputaciju/

 

Ostavite komentar