ХОТСПОРТ – СРЕЋKОВИЋ: Окрећемо се Партизану

СРЕЋKОВИЋ: Окрећемо се Партизану

Фудбалски клуб Вождовац савладао је Борац из Чачка у прошлом колу Суперлиге Србије, а први гол на мечу дело је Николе Срећковића.

– Победа против Борца је веома важна за нас, јер је веома тешко остварена. Гости су се показали као веома чврста екипа, која није освојила ни бод на старту и знали смо да ће потражити неки бод на нашем терену, рекао је Срећковић, иначе члан младе репрезентације Србије, за званични сајт клуба.

– Након пропуштене шансе из једанаестерца, убрзо смо примили гол. Међутим, то нас није обесхрабрило, веровали смо у себе и са истим циљем, сви до једног смо изашли на терен, са жељом да победимо.

Посебно је срећан због гола:

– На моју велику срећу, мој гол је откључао браву гостију, а након тог тренутка, појачали смо нападе, „ломили“ противника и награда је уследила два минута пре краја. Честитке и Перовићу за леп дебитантски погодак. Гол ми свакако значи, али најбитније у овом тренутку је чињеница да смо узели три нова бода којим смо потврдили победу против Бачке. Радује поред свега наведеног и подршка навијача и на томе им велико хвала, прокоментарисао је Срећковић и присуство публике на овом мечу.

Прави изазови тек предстоје…

– Борац и Бачка су иза нас. Нема пуно простора за славље, у среду гостујемо шампиону Партизану. Ми не одустајемо од наше филозофије и нашег стила игре. Идемо да се надигравамо и нека победи боља екипа, закључио је Срећковић.

Вождовац против Партизана на стадиону ЈНА игра у среду од 20 часова.

ИЗВОР: http://fudbal.hotsport.rs/2017/08/07/sreckovic-okrecemo-se-partizanu/

Оставите коментар