ХОТСПОРТ: НА КРОВУ ПОНОСНИ – ЈЕДИНСТВЕНИ СМО У СУПЕРЛИГИ!

Одбор за хитна питања фудбалског савеза Србије донео је одлуку по којој је број странаца од наредне сезоне ограничен на четири. И док ће највише проблема због тога имати Црвена звезда, један клуб може слободно да каже да их оваква одлука не интересује. У питању је ФК Вождовац, који у свом саставу нема ниједног страног играча.

– У потпуности се слажемо са одлуком господина Кокезе и ми као клуб имамо опредељење првенствено да форсирамо нашу децу која су поникла у нашем клубу и да играју наша деца, пре него странци који не могу да направе разлику на терену, конкретан је Горан Гркинић, генерални директор ФК Вождовац.

– С обиром да сам као интернационалац играо у Португалу, на Кипру и у Мађарској, знам да се од странца тражи, да мора бити много бољи од домаћег играча. У нашем првом тиму тренутно сви играчи имају српски пасош, укључујући и Немању Николића и младог Рачића. Наша визија је да форсирамо децу из наше омладинске школе и тако ће бити и у будуће, на неки начин хоћемо да будемо српски Атлетик Билбао, односно да будемо препознатљиви по играчима који су поникли у тој регији, јасан је био Гркинић.

Увелико у екипи поред Ивковића, Петровића, Срећковића, Асанија, тек пристиглог Дуроњића, долази и плејада момака из омладинске школе попут кадетског репрезентативца Ступаревића, омладинског репрезентативца Благојевића, те Пуртића, Видаковића, Рачића, Биговића, Михајловића,Чарапића који су будућност ФК Вождовац.

ИЗВОР: http://fudbal.hotsport.rs/2017/03/21/na-krovu-ponosni-jedinstveni-smo-u-superligi/

Оставите коментар