HOTSPORT: NA KROVU PONOSNI – JEDINSTVENI SMO U SUPERLIGI!

21/03/2017U MEDIJIMA

Odbor za hitna pitanja fudbalskog saveza Srbije doneo je odluku po kojoj je broj stranaca od naredne sezone ograničen na četiri. I dok će najviše problema zbog toga imati Crvena zvezda, jedan klub može slobodno da kaže da ih ovakva odluka ne interesuje. U pitanju je FK Voždovac, koji u svom sastavu nema nijednog stranog igrača.

– U potpunosti se slažemo sa odlukom gospodina Kokeze i mi kao klub imamo opredeljenje prvenstveno da forsiramo našu decu koja su ponikla u našem klubu i da igraju naša deca, pre nego stranci koji ne mogu da naprave razliku na terenu, konkretan je Goran Grkinić, generalni direktor FK Voždovac.

– S obirom da sam kao internacionalac igrao u Portugalu, na Kipru i u Mađarskoj, znam da se od stranca traži, da mora biti mnogo bolji od domaćeg igrača. U našem prvom timu trenutno svi igrači imaju srpski pasoš, uključujući i Nemanju Nikolića i mladog Račića. Naša vizija je da forsiramo decu iz naše omladinske škole i tako će biti i u buduće, na neki način hoćemo da budemo srpski Atletik Bilbao, odnosno da budemo prepoznatljivi po igračima koji su ponikli u toj regiji, jasan je bio Grkinić.

Uveliko u ekipi pored Ivkovića, Petrovića, Srećkovića, Asanija, tek pristiglog Duronjića, dolazi i plejada momaka iz omladinske škole poput kadetskog reprezentativca Stuparevića, omladinskog reprezentativca Blagojevića, te Purtića, Vidakovića, Račića, Bigovića, Mihajlovića,Čarapića koji su budućnost FK Voždovac.

IZVOR: http://fudbal.hotsport.rs/2017/03/21/na-krovu-ponosni-jedinstveni-smo-u-superligi/

Ostavite komentar