ХОТСПОРТ – ЛУKОВИЋ ПОРУЧУЈЕ СА ‘KРОВА’: Пред нама су велике ствари

ЛУKОВИЋ ПОРУЧУЈЕ СА ‘KРОВА’: Пред нама су велике ствари

Андрија Луковић је међу најбољим стрелцима Суперлиге, када су играчи средине терена у питању.

У деветом колу са два пројектила срушио је одбрану Напретка и донео три бода у главни град. Те недеље је био и играч кола Суперлиге. На свом конту има четири постигнута гола из четири утакмице, једнако је убојит и левом и десном ногом, а такође и из прекида. Андрија постиже погодак на сваких 54 минута.

– Драго ми је због лепих података, али ми је још драже што Вождовцу иде добро, јер јасно је да само из колектива могу да искоче појединци. Што се мене лично тиче, задовољан сам својим учинком до сада, голови ме посебно радују, а обећавам да ћемо и ја и екипа наставити у истом ритму – скроман је Андрија.

Андрија је мало јаче од месец дана у Вождовцу, а историја се увелико пише.

– У клубу су ме прихватили одлично. Почев од шефа стручног штаба Илије Столице и комплетног стручног кадра, те свих играча у клубу и запослених. Тренинзи су перфектни и они су један од кључних ствари доброг успеха.

Утакмица са Земуном је прошла, а Вождовац је апсолутно доминантан био у свих деведесет минута:

– Мора се узети у обзир да је екипа Земуна пре сусрета са нама била екипа која је примила само осам голова. Ипак, добро смо ушли у меч, затим и надиграли Земунце у сваком сегменту. Победа је дошла сасвим заслужено.

Након радне паузе, следи пут у Ниш.

– Сваки меч је тежак, па тако и наредни против Радничког, никоме није лако било до сада у Нишу. Домаћин је у малој резултатској кризи, али нас не спутава да одиграмо нашу игру и да будемо у фокусу током целог меча. Максимална концентрација нас и може довести до нова три бода.

Навијачи су показали да су уз Змајеве.

– Нека буду уз нас и у наредним данима. Заједно можемо да направимо велике ствари – закључио је Луковић.

ИЗВОР: http://fudbal.hotsport.rs/2017/10/06/lukovic-porucuje-sa-krova-pred-nama-su-velike-stvari/

Оставите коментар