HOTSPORT – IZ VOŽDOVCA NAJAVLjUJU: Sa publikom na Čačane (VIDEO)

04/08/2017U MEDIJIMA

IZ VOŽDOVCA NAJAVLjUJU: Sa publikom na Čačane (VIDEO)

Voždovac dočekuje Borac u subotu 05.08.2017 u 20h, a na današnjoj konferenciji za medije, prisutnima su se obratili šef stručnog štaba Ilija Stolica i defanzivac Saša Ivković.

– Očekivanja pred treći meč u ovoj sezoni su usmerena ka osvajanju nova tri bod – započeo je Ilija Stolica.

Veoma važno po nas je što smo već u drugom kolu, nakon prve utakmice napravili dobar rezultat. Takođe je veoma važno da su obe utakmice bez primljenog gola – nadovezao se šef struke Voždovca.

– Očekuje nas protivnik prema kome imamo veliki respekt, jer znamo šta znači ime Borca u srpskom fudbalu. Trenera Borca izuzetno cenim, rezultati Čačana možda nisu na nivou, ali znamo i da to nije njihova realna snaga i siguran sam da će se pretstaviti u totalno drugom izdanju na našem stadionu – osvrnuo se Stolica i na dolazak Borca na „krov“.

– Posebno me raduje činjenica da publika može dođe na naš stadion i pozivam sve da budu prisutni u što većem broju i da podrže momke i našu ekipu, jer igrama i pristupom na terenu sigurno i zaslužujemo da imamo što je moguće veću moguću podršku – istakao je Ilija Stolica.

– Ekipa Borca izlazi iz dva poraza i moramo imati na umu da će pokušati da ovoje bar bod i sigurno će biti motivisani na našem stadionu. Vremenski uslovi će biti teški, ali se moramo usredsrediti da nametnemo našu igru, da idemo na tri boda i pokušamo da dobijemo utakmicu u subotu – smatra Saša Ivković.

– Vraća nam se i publika, što je dodatni motiv za nas i svi želimo da donesemo tri nova boda posle subotnje utakmice, jer bi nam dosta značilo – zaključio je Saša Ivković.

IZVOR: http://fudbal.hotsport.rs/2017/08/03/iz-vozdovca-najavljuju-sa-publikom-na-cacane/

Ostavite komentar