ХОТСПОРТ: ИЛИЈА СТОЛИЦА: Створила се лоша атмосфера у нашем фудбалу, желимо повољан резултат против Звезде

ИЛИЈА СТОЛИЦА: Створила се лоша атмосфера у нашем фудбалу, желимо повољан резултат против Звезде

 

Фудбалери Вождовца дочекаће у суботу „на крову“ екипу Црвене звезде а пводом ове утакмице јавности се обратио тренер „Змајева“ Илија Столица.

Шеф струке Вождовца сматра да атмосфера у српском фудбалу у последње време није добра, али да он и његови играчи желе да остану изван свега тога.

-Покушавам да се одржим у сфери фудбала и ствари на које утичу тренери и играчи. Имамо све предуслове да пружимо игру квалитетну партију. Околности су специфичне, јер се у јавности креира атмосфера противна фудбалу и волео бих да сви станемо на крај томе. Трудићемо се да презентујемо на најбољи начин фудбал, без обзира на друге околности и актере-, рекао је Столица.

Тренер „Змајева“ има доста кадровски проблема пред ову утакмицу пошто су чак четворица његових играча на претходном мечу зарадила парне картоне. Ипак он верује да његова екипа може да пружи квалитетну партију против црвено-белих и оствари позитиван резултат.

-Разумемо позицију Звезде, свако има своје циљеве и амбиције. Желимо да подигнемо квалитет игре и да се представимо публици на прави начин, као што смо радили у већем делу сезоне. Свесни смо против кога играмо, али намера нам је да остваримо повољан резултат. Верујем да можемо да одиграмо много боље него што је то био случај у претходном дуелу са Звездом на нашем стадион.- закључио је Столица.

Оставите коментар