HOTSPORT: ILIJA STOLICA: Stvorila se loša atmosfera u našem fudbalu, želimo povoljan rezultat protiv Zvezde

04/05/2017U MEDIJIMA

ILIJA STOLICA: Stvorila se loša atmosfera u našem fudbalu, želimo povoljan rezultat protiv Zvezde

 

Fudbaleri Voždovca dočekaće u subotu „na krovu“ ekipu Crvene zvezde a pvodom ove utakmice javnosti se obratio trener „Zmajeva“ Ilija Stolica.

Šef struke Voždovca smatra da atmosfera u srpskom fudbalu u poslednje vreme nije dobra, ali da on i njegovi igrači žele da ostanu izvan svega toga.

-Pokušavam da se održim u sferi fudbala i stvari na koje utiču treneri i igrači. Imamo sve preduslove da pružimo igru kvalitetnu partiju. Okolnosti su specifične, jer se u javnosti kreira atmosfera protivna fudbalu i voleo bih da svi stanemo na kraj tome. Trudićemo se da prezentujemo na najbolji način fudbal, bez obzira na druge okolnosti i aktere-, rekao je Stolica.

Trener „Zmajeva“ ima dosta kadrovski problema pred ovu utakmicu pošto su čak četvorica njegovih igrača na prethodnom meču zaradila parne kartone. Ipak on veruje da njegova ekipa može da pruži kvalitetnu partiju protiv crveno-belih i ostvari pozitivan rezultat.

-Razumemo poziciju Zvezde, svako ima svoje ciljeve i ambicije. Želimo da podignemo kvalitet igre i da se predstavimo publici na pravi način, kao što smo radili u većem delu sezone. Svesni smo protiv koga igramo, ali namera nam je da ostvarimo povoljan rezultat. Verujem da možemo da odigramo mnogo bolje nego što je to bio slučaj u prethodnom duelu sa Zvezdom na našem stadion.- zaključio je Stolica.

Ostavite komentar