ХОТ СПОРТ – РЕМОНТ НА KРОВУ: Осморица одлазе – Милуновић у Малезију, Петровић без уговора

РЕМОНТ НА KРОВУ: Осморица одлазе – Милуновић у Малезију, Петровић без уговора

Велике промене када је у питању играчки кадар припремају се на Вождовцу.

Спортски сектор на челу са директором Гораном Гркинићем ради свакодневно и у времену паузе нема одмора.

За пролећни део припрема се потпуно нова екипа, са десеторицом се преговара око доласка у редове Змајева, док ће чак осам играча напустити овај тим.

– Вождовац је клуб који иде узлазном путањом, то је визија клуба и Вождовац то и заслужује. Желимо да вратимо Вождовац у горњи део табеле. Kада се све сабере и одузме ова полусезона је дефинитивно била за заборав. Летос јесте било грешака, али пред нама је још једна занимљива зима. Пред нама је још један прелазни рок и желимо добро да се појачамо. Ове зиме смо направили добар трансфер, као и претходне када смо одрадили добар прелазни рок,започео је Гркинић.

– Желимо да појачамо играчки кадар са четири до пет озбиљних играча, који ће моћи да направе разлику на терену и која ће бити истинска појачања за Вождовац. Желимо да доведемо и младе играче, али ни године нису битне, битно је да играчи који дођу могу да донесу позитивну разлику у квалитету и пре свега да донесу предност на терену, наставио је он.

До средине наредном месеца требало би да буде оформљена екипа.

– На списку жеља шефа стручног штаба имамо десетак имена и у преговорима смо око њиховог довођења. Желимо да у наредном периоду до 15. јануара решимо питање играчког кадра и да доведемо играче на којима шеф инсистира, надовезао се Гркинић.

Биће и одлазака.

– Одрешене руке приликом избора нове средине имаће Златковић, Зоћевић и Милутиновић, јер стручни штаб не рачуна на њихове услуге. Благојевић и Величковић ће отићи на позајмицу, док је Лука Милуновић близу одласка у иностранство, односно одласка у Малезију. Тодору Петровићу је истекао уговор и клуб неће понудити нови. Уговоре су увелико раскинули Јешић и Остојић, закључио је Горан Гркинић.

ИЗВОР: http://fudbal.hotsport.rs/2018/12/25/remont-na-krovu-osmorica-odlaze-milunovic-u-maleziju-petrovic-bez-ugovora/

Оставите коментар