SPORTSKE: GOL KOLA U SUPERLIGI NIJE POSTIGNUT NA MARAKANI

19/04/2017U MEDIJIMA

Ne sumnjamo da će za navijače Partizana Leonardova lepotica iz slobodnjaka biti prva na listi, ali smo sigurni da je napadač Voždovca uradio barem jednako dobar posao kao Brazilac.

Prava je šteta što Superliga kao takmičenje ne bira gol kola jer bi nakon prvih mečeva u plej-ofu „žiri“ bio na mukama.

Ljubitelji fudbala u Srbiji zbog derbija nisu ni obratili pažnju na ostale utakmice i ono što se na njima dešavalo, a to bi ovog puta moglo da se pokaže kao velika greška.

Utakmica 1. kola plej-ofa između Voždovca i Javor Matisa završena je nerešenim rezultatom (1:1), a pogodak koji je za domaće postigao Ivan Marinković pravo je umetničko delo.

Nakon što je fudbaler Javor Matisa „otklonio opasnost“ izbacivši loptu van kaznenog prostora, Ivan Marinković je prvo umirio grudima, zatim je spustio na desnu nogu i pripremio se za udarac, a onda je sevnula desnica!

„Srećan sam i zbog gola koji sam postigao, međutim i pored dobrog osećaja, ostaje žal što nismo uzeli sva tri boda iako smo bili veoma blizu. Stvorili smo veliki broj šansi, bilo je pitanje trenutka kada ćemo probiti odbranu Javora. Gosti su se znalački branili i krivo mi je što nismo povećali bodovni saldo“, rekao je Marković.

Gol koji je Leonardo da Silva Souza postigao u prvom poluvremenu 154. „večitog“ derbija predstavlja veliku majstoriju, ali smo sigurni da ima i onih koji će Marinkovićev gol označiti kao najlepši u prvom kolu plej-ofa.

Ukusi su različiti, nećemo nametati svoje mišljenje. Pogledajte oba gola pa sami prosudite, a mi samo možemo da kažemo da bismo voleli više ovakvih poteza u domaćem prvenstvu.

 

IZVOR: http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/gol-kola-u-superligi-nije-postignut-na-marakani-298176.html

Ostavite komentar