BETA – Fudbaleri i glumci 20. maja na Voždovcu igraju humanitarnu utakmicu Zajedno za život

12/05/2018U MEDIJIMA

Fudbaleri i glumci 20. maja na Voždovcu igraju humanitarnu utakmicu Zajedno za život

U nedelju, 20. maja sa početkom u 17 časova na stadionu Voždovca u Beogradu biće održan veliki humanitarni meč pod nazivom „Zajedno za život“ u kojem će se sastati najveće fudbalske, glumačke i pevačke zvezde u Srbiji, a sav prihod biće namenjen „Fondu za pomoć pri lečenju dece u zemlji i inostranstvu“ koji je osnovala Humanitarna organizacija „Zajedno za život“.

U utakmici će se sastati Umetnička reprezentacija Srbije, sastavljena od poznatih glumaca i pevača, potpomognuta nekadašnjim fudbalerima i tim Humanitarne organizacije „Zajedno za život“ koji će okupiti naše aktivne proslavljene fudbalere, ali i vratiti na teren one legendarne igrače koje smo nekada voleli da gledamo u velikim utakmicama.

Umetničku reprezentaciju Srbije sa klupe predvodiće nekadašnji selektor reprezentacije SR Jugoslavije i trener Crvene Zvezde, Milan Živadinović, dok će sa druge strane na klupi tima Humanitarne organizacije „Zajedno za život“ u ulozi trenera biti Mladen Krstajić, aktuelni selektor reprezentacije Srbije.

U timu Humanitarne organizacije „Zajedno za život“ koji će kao kapiten predvoditi Ivica Kralj, pojaviće se mnoga poznata fudbalska imena, pa ćemo imati prilike da na terenu vidimo Danka Lazovića, Andriju Delibašića, Ljubinka Drulovića, Jovana Stankovića, Marjana Markovića, ali i Bojana Đorđića, nekadašnjeg igrača Mančester Junajteda i miljenika navijača Crvene Zvezde.

Sa druge strane, Umetničku reprezentaciju kao kapiten predvodiće poznati glumac Andrija Kuzmanović, a u timu će između ostalih biti Milan Kalinić, Marko Đurovski, Bojan Vasković, frontmen Leksington benda, kao i Emir Kusturica, naš poznati reditelj.

Ovo je takođe za našu umetničku reprezentaciju zadnja provera i svojevrsna uvertira pred Svetsko prvenstvo umetnika u fudbalu koje se održava u Rusiji od 25. maja do 3. juna, dok je za tim Humanitarne organizacije „Zajedno za život“, koju je osnovao Jovan Simić, ovo prva u nizu humanitarnih utakmica koju će odigrati jer je sa tom namerom i pokrenut ovaj humanitarni projekat i ovaj tim.

Ulaznicu za ovaj humanitarni spektakl moći ćete da kupite na ulazu stadiona jednom porukom na humanitarni SMS broj 8495 koji je Humanitarna organizacija „Zajedno za život“ pokrenula radi sakupljanja sredstava za „Fond za pomoć pri lečenju dece u zemlji i inostranstvu“, i 100 odsto prihoda koji se putem humanitarnih SMS poruka sakupi biće uvek doniran deci kojoj je lečenje najpotrebnije.

Organizatori meča uz Humanitarnu organizaciju „Zajedno za život“ i Umetničku reprezentaciju Srbije su i „Stadion Shopping Center“, kao i FK Voždovac koji je za ovu utakmicu ustupio svoj stadion.

IZVOR: https://beta.rs/oms/oms-drustvo/89340-fudbaleri-i-glumci-20-maja-na-vozdovcu-igraju-humanitarnu-utakmicu-zajedno-za-zivot

Ostavite komentar