Фк Вождовац организује фудбалски камп

Фк Вождовац организује фудбалски камп

Фудбалски клуб Вождовац по други пут организује спортско-рекреативни пројекат Фудбалски камп Вождовац 2017, у коме имају право на учешће дечаци и девојчице од 6 до 12 година.

Познато је да Фудбалски клуб Вождовац од 2013. године поседује један од најсавременијих стадиона са вештачком травом, који се налази на крову Шопинг центра Стадион. Kлуб несебично жели да подели доживљај играња најпопуларније игре на свету на терену на ком се играју утакмице Супер Лиге Србије.

Ове године омладинске категорије Вождовца су са поносом представљале клуб и на најбољи начин презентовали рад омладинске школе. Велики број играча је управо кроз омладинске селекције задужио дрес првог тима Вождоваца, а појединци су постали и репрезентативци наше земље. Самим тим стоји чињеница да ФK Вождовац доста улаже у своје млађе категорије.

Физичка активност је битна у одрастању сваког детета, а овакви спортско-рекреативни пројекти осим физичких, доприносе и развоју социјалних карактеристика.

Фк Вождовац позива све оне који се налазе у Београду од 24. до 28. јула 2017. године, да дођу на стадион и придруже се својим вршњацима у стицању фудбалских знања и вештина.

Тренери ФK Вождовац биће инструктори фудбалске игре на овом кампу, а специјални промотер кампа је најмлађи дебитант у историји Супер Лиге Србије, првотимац Вождовца и кадетски репрезентативац Србије Филип Ступаревић.

Фотографије и снимак са прошлогодишњег кампа погледајте на следећем линку Вождовац фудбалски камп 2016.

Цена кампа је 2.500 динара, а сваки полазник добија шортс и мајицу Фудбалског кампа Вождовац 2017.

Обезбеђене су вредне награде за најбоље полазнике кампа.

Пријаве трају до петка 21. јула 2017. године, а број места је ограничен на 100 учесника.

Све информације и пријаве на: 064/8310-837

ИЗВОР: http://beta.rs/oms/oms-sport/67939-fk-vozdovac-organizuje-fudbalski-kamp

Оставите коментар