ESPRESO – PAOK ZAMENIO VOŽDOVCEM! Došao sam u zdrav i stabilan klub!

22/12/2017U MEDIJIMA

PAOK ZAMENIO VOŽDOVCEM! Došao sam u zdrav i stabilan klub!

Voždovac će prvi deo zimskih priprema za nastavak sezone provesti u Beogradu, a potom će 30. januara otići u Antaliju…

Novi trener fudbalera Voždovca Miloš Veselinović rekao je danas da je izabrao zdrav i stabilan klub i da mu je cilj da igru unapredi i dovede na viši nivo.

– Već u prvih nekoliko radnih sati uvideo sam da sam izabrao zdrav, stabilan klub koji je opravdao moja očekivanja, što se tiče organizovanosti i funkcionisanja. To mi je bio prvi kriterijum. Drugi je da ljudi u klubu i svi mi u klubu delimo istu filozofiju i iste vrednosti. Treći i ne manje važan je taj da je pre mene u klubu radio jedan jako dobar trener. Imao sam prilike da gledam utakmice i da vidim da je igra na izuzetno visokom nivou. Biće mi zadovoljstvo da tu igru pokušam da unapredim i da zadržim one stvari koje su dobre. Naravno stvaranje igre je jedan poroces i biće mi drago, ako budem uspeo ovu igru i način funkcionisanja unapredim i dovedem na viši nivo – rekao je Veselinović na predstavljanju.

Veselinović je preuzeo šestoplasirani klub na tabeli Super lige Srbije posle iznenađujućeg odlaska Ilije Stolice sa mesta trenera Voždovca.

Voždovac će prvi deo zimskih priprema za nastavak sezone provesti u Beogradu, a potom će 30. januara otići u Antaliju, gde će igrati prijateljske utakmice sa Zaglebjem, Zenitom i Zorjom

IZVOR: http://www.espreso.rs/sport/fudbal/209167/paok-zamenio-vozdovcem-dosao-sam-u-zdrav-i-stabilan-klub-foto-video

Ostavite komentar