KURIR – FUDBALERI I GLUMCI 20. MAJA IGRAJU ZAJEDNO ZA ŽIVOT: Humanitarna utakmica za pomoć oboleloj deci

16/05/2018U MEDIJIMA

FUDBALERI I GLUMCI 20. MAJA IGRAJU ZAJEDNO ZA ŽIVOT: Humanitarna utakmica za pomoć oboleloj deci

Humanitarna utakmica pod nazivom „Zajedno za život” u kojoj će se sastati najveće fudbalske, glumačke i pevačke zvezde u Srbiji igraće se u nedelju, 20. maja, sa početkom u 17h na stadionu Voždovca u Beogradu. Ulaznicu za ovaj humanitarni spektakl moći ćete da kupite na ulazu stadiona jednom porukom na Humanitarni SMS broj 8495, a sav prihod namenjen je „Fondu za pomoć pri lečenju dece u zemlji i inostranstvu” koji je osnovala Humanitarna organizacija „Zajedno za život”. Svi koji neće moći da dođu na stadion, moći će utakmicu uživo da prate na facebook i youtube kanalima Kurira i Espresa.

U utakmici će se sastati Umetnička reprezentacija Srbije, sastavljena od poznatih glumaca i pevača, potpomognuta nekadašnjim fudbalerima i tim Humanitarne organizacije „Zajedno za život“ koji će okupiti naše aktivne proslavljene fudbalere, ali i vratiti na teren one legendarne igrače koje smo nekada voleli da gledamo u velikim utakmicama.

Umetničku reprezentaciju Srbije sa klupe predvodiće nekadašnji selektor reprezentacije SR Jugoslavije i trener Crvene Zvezde, Milan Živadinović, dok će sa druge strane na klupi tima Humanitarne organizacije „Zajedno za život“ u ulozi trenera biti Mladen Krstajić, aktuelni selektor reprezentacije Srbije.

U timu Humanitarne organizacije „Zajedno za život“ koji će kao kapiten predvoditi Ivica Kralj, pojaviće se mnoga poznata fudbalska imena, pa ćemo imati prilike da na terenu vidimo Milka Đurovskog, Batu Mirkovića, Danka Lazovića, Milana Borjana, Jovana Stankovića, Dragana Mladenovića, kao i Bojana Matića, najboljeg strelca Mačve.

Sa druge strane, Umetničku reprezentaciju kao kapiten predvodiće poznati glumac Andrija Kuzmanović, a u timu će, između ostalih biti, Milan Kalinić, Marko Đurovski, kao i Bojan Vasković, frontmen Leksington benda.

Ivica Kralj i Andrija Kuzmanović su kao kapiteni pozvali sve ljude dobre volje da dođu u nedelju na stadion Voždovca i podrže ovu humanitarnu akciju, ali i da na delu vide mnoge fudbalske legende, kao i umetnike u ulozi fudbalera.

Organizatori meča uz Humanitarnu organizaciju „Zajedno za život“ i Umetničku reprezentaciju Srbije su i „Stadion Shopping Center“, kao i FK Voždovac koji je za ovu utakmicu ustupio svoj stadion.

Ukoliko želite da podržite ideju i misiju Humanitarne organizacije „Zajedno za život”, to možete uraditi doniranjem na sledeće brojeve računa:

Dinarski račun: 205-250438-39

Devizni račun: 0070800047526

IBAN broj: RS35205007080004752637

IZVOR: https://www.kurir.rs/sport/3050421/fudbaleri-i-glumci-20-maja-igraju-zajedno-za-zivot-humanitarna-utakmica-za-pomoc-oboleloj-deci

Ostavite komentar