МОНДО – Дао гол у Хумској пре 17. рођендана

Дао гол у Хумској пре 17. рођендана

Најмлађи рекордер у историји Суперлиге најдуже ће памтити тријумф свог Вождовца над Партизаном, јер је те вечери постигао први гол у каријери.

После више од десет година (тачније – после 12), фудбалери Вождовца победили су Партизан и још једном показали да су најпријатније изненађење на почетку нове сезоне.

Екипа Илије Столице савладала је шампиона у Хумској 3:1, а један од стрелаца за “змајеве” био је млади Филип Ступаревић, момак који још није напунио ни 17. година и који је прошле године постао најмлађи дебитант у историји Суперлиге.

Тај погодак (за 1:1), био је и његов први у професионалној каријери.

“Осећај је прелеп након постигнутог гола и победе над Партизаном. Сам тај моменат уласка лопте у мрежу ме је преплавио сјајним утисцима, а фудбалски догађај који је иза нас се никада неће заборавити”, рекао је Ступаревић за клупски сајт.

Уз посебну захвалност тренеру Илији Столици, стручном штабу и клубу, млади офанзивац је нагласио:

“Надам се да сам оправдао очекивања”.

Он је навео да је Вождовац играо као против сваког другог тима.

“Нико није требало да нам каже да ће бити тешко јер знамо да увек и јесте. Желели смо да имамо лопту у ногама, да играмо препознатљиво, у чему смо и успели. Међутим, у сваку наредну утакмицу ћемо улазити као и против Партизана и нема стајања, изнова идемо ка новом доказивању и увек ћемо давати још више на терену”, казао је млади нападач београдског клуба.

Ступаревић је захвалио и навијачима Вождовца и рекао да очекује да екипи пружају подршку на свакој наредној утакмици.

Вождовац је трећи у првенству са 10 бодова, два мање од Црвене звезде и Војводине, а једним више од Партизана. Наредни противник “змајева” биће Јавор из Ивањице, у утакмици која ће се играти у понедељак од 20.00 у Београду.

ИЗВОР: http://mondo.rs/a1031835/Sport/Fudbal/Filip-Stuparevic-gol-protiv-Partizana-prvi-u-karijeri.html

Оставите коментар