BUTASPORT – VESELINOVIĆ PRED ČUKU: Čeka nas neizvesna i kvalitetna utakmica (VIDEO)

04/04/2018U MEDIJIMA

VESELINOVIĆ PRED ČUKU: Čeka nas neizvesna i kvalitetna utakmica (VIDEO)

Na današnjoj konferenciji za medije FK Voždovac, a pred utakmicu sa gradskim rivalom Čukaričkim, prisutnim novinarima su se obratili šef stručnog štaba Miloš Veselinović i napadač Nikola Srećković.

“Mislim da nas čeka vrlo neizvesna i vrlo dobra i kvalitetna utakmica. Sastaju se dva protivnika koja su obezbedila učešće u plej ofu. Drago nam je što je protivnik Čukarički, jer se radi o jednoj stvarno dobroj ekipi. Biće nam pravi reper da vidimo koliko smo uspeli da unapredimo neke elemente u igri od početka prvenstva.” – započeo je Miloš Veselinović.

“Što se tiče igračkog kadra, naša ekipa je kompletna, imamo par sitnih povreda, za koje verujem da će se rešiti do četvrtka. Svi su na broju i konkurišu za sastav. Raspoloženje je odlično, jer smo dve utakmice pobedili, rezultati pokazuju da se nalazimo u dobroj formi. Vrlo dobra igra protiv Niša, zatim jedan pravi takmičarski meč protiv Rada, gde smo pokazali da možemo da igramo na rezultat. Imamo ekipu koja je kadra da pobedi najbolje protivnike. Sa nestrpljenjem očekujemo utakmicu protiv Čukaričkog i naravno očekujemo dobar rezultat.” – istakao je šef stručnog štaba Voždovca.

Za Nikolu Srećkovića je Banjica arhivirana: “Vrlo brzo smo došli do nove utakmice. Ekipu Čukaričkog poznajemo dobro, radi se o ekipi koja igra lep fudbal i o jednoj veoma organizovanoj ekipi. Ipak, ne razmišljamo preterano o protivniku, mi imamo naš cilj i našu ideju, prate nas i dobri rezultati i ja se u četvrtak nadam pozitivnom rezultatu.”

Dvanaesti igrač može da donese prevagu:

“Iskoristio bih priliku da pozovem navijače da dođu u što većem broju.” – završio je Nikola Srećković.

Usledilo je pitanje novinara vezano za analizu Čukaričkog:

“Čukarički je ekipa sa svojim specifičnostima, brza i agresivna ekipa, pogotovo su dobri po oduzetoj lopti na protivničkoj polovini, gde cela ekipa jednako dobro reaguje, radi se o veoma dobrim igračima. “Prekid” imaju jako dobar i nisu slučajno u vrhu tabele. Možda će im hendikep biti ne igranje Bogosavca, a takođe još jedna stvar koja nije mala prednost za nas u ovom momentu jeste da su oni igrali u nedelju, a mi u petak. Mi smo imali dva dana više za pripremu i za odmor i sve su to sitnice koje mogu da imaju prednosti na rezultat.” – preneo je Miloš Veselinović svoju analizu.

IZVOR: http://www.butasport.rs/fudbal/veselinovic-pred-cuku-ceka-nas-neizvesna-i-kvalitetna-utakmica/

Ostavite komentar