BUTASPORT – TRENER VOŽDOVCA: Da napravimo seriju pozitivnih rezultata posle tri poraza (VIDEO)

17/08/2018U MEDIJIMA

TRENER VOŽDOVCA: Da napravimo seriju pozitivnih rezultata posle tri poraza (VIDEO)

Voždovac u subotu od 20.00 časova dočekuje Dinamo iz Vranja u okviru 5. kola Superlige Srbije.

Javnosti su se obratili šef stručnog štaba Voždovca Branko Vojinović i “vezista” Zmajeva Zoran Milutinović.

“Utakmica za nas dolazi posle trećeg poraza za redom. Ne ulazimo u meč protiv Dinama, kao protiv ekipe koja nema bodove, već kao ekipe koja je prošle godine ušla u Superligu i koja želi da se dokaže i pokaže svoj kvalitet. Sigurno je da ćemo na pravi način shvatiti ovu utakmicu i nadam se napraviti seriju dobrih rezultata i poništiti ova tri poraza od kojih su mnogi došli individualnim greškama i poslednjim minutima utakmice.” – istakao je Branko Vojinović.

“Mi nismo u idealnoj situaciji, u poslednje tri utakmice doživeli smo tri poraza. Niko to od nas nije očekivao. Mi smo u ovoj utakmici favoriti, ali to treba da dokažemo na terenu. Ekipa Dinama ima zavidan kvalitet, iako su na tabeli poslednji bez ijednog osvojenog boda.” – započeo je Milutinović i nastavio:

“Mi smo u poslednje tri utakmice igrali dobar fudbal, ali nismo došli do pobede, doživeli smo tri poraza koja su posledica individualnih grešaka. Primali smo golove u poslednjim minutima, što je uzrok pada koncentracije i taj segment moramo da popravimo i u subotu ćemo dati sve od sebe da dođemo do pobede i tri boda koja su nam potrebna u nastavku prvenstva.”

„Usledila su pitanja novinara, pre svih vezanih za igrački k“Utakmica za nas dolazi posle trećeg poraza za redom. Ne ulazimo u meč protiv Dinama, kao protiv ekipe koja nema bodove, već kao ekipe koja je prošle godine ušla u Superligu i koja želadar i amosferu u timu: “I dalje ne možemo da računamo na Ješića koji ima povredu leđa, a sigurno je da atmosfera posle tri poraza ne može da bude dobra, ali i dalje verujemo u svoju snagu i svoj kvalitet i to ćemo sigurno pokazati u subotu na utakmici.” – jasan je Vojinović.

IZVOR: http://www.butasport.rs/fudbal/trener-vozdovca-da-napravimo-seriju-pozitivnih-rezultata-posle-tri-poraza-video/

Ostavite komentar