BUTASPORT – Stolica: Dobar fudbal u Subotici

18/08/2017U MEDIJIMA

Stolica: Dobar fudbal u Subotici

Fudbaleri Voždovca gostuju subotičkom Spartaku u Superligi Srbije, a trener beogradske ekipe, Ilija Stolica, veruje da će publika u Subotici moći da uživa u dobrom fudbalu.

Utakmica u Subotici se igra u subotu od 19 sati, a šef stručnog štaba Voždovca Ilija Stolica očekuje „ozbiljnog i organizovanog protivnika“.

„Trenera Spartaka dobro poznajem i cenim, svojim kvalitetom i radom je očigledno napravio za ovo kratko vreme ozbiljnu takmičarsku ekipu i rezultati koje beleže u početku sezone dovoljno govore“, rekao je Ilija Stolica.

„Imamo odličan start, takođe gledamo nastavak sezone sa našim ambicijama i mislim da ćemo imati šta da pokažemo publici u Subotici, za koju se nadam da će doći u velikom broju, jer dve ekipe i Spartak i Voždovac zaslužuju da budu ispraćene na pravi način posle uspešnih startova u prvom delu sezone“, zaključio je Stolica.

Fudbaler Voždovca Nikola Srećković veruje da će se njegov tim vratiti kući sa željenim rezultatom.

„Pred nama je teško gostovanje i zanimljiva utakmica, jer ekipa Spartaka ima odličan start u sezoni kao i mi, pa će publika imate priliku da vidi lep fudbal u Subotici. Možda je njihova prednost što igraju na domaćem terenu, ali mi smo usmereni na nas i na našu ideju i iskreno se nadam da se kući vraćamo sa pozitivnim rezultatom“, istakao je Srećković.

Voždovac je danas dobio pojačanje, pošto je ugovor potpisao Igor Maksimović, ofanzivni vezni igrač, rođen 1999. godine. Stigao je iz redova Partizana, a takođe je nastupao za sve mlađe selekcije Srbije.

„Veoma sam zadovoljan što je Igor sa nama. Dobro se poznajemo iz mlađih reprezentativnih selekcija, sarađivali smo dve-tri godine. Imam samo reči hvale za njega i mislim da je došao upravi klub i pravu sredinu, gde će moći da se razvije i napreduje u skladu sa svojim velikim potencijalom. Na obostrano zadovoljstvo mi je čast da predstavim jedno ovakvo pojačanje za sve nas u klubu“, rekao je Stolica.

IZVOR: http://www.butasport.rs/fudbal/stolica-dobar-fudbal-u-subotici/

Ostavite komentar